Viihde

Vaginaansa treenaava Rosa Meriläinen haluaa, että kaikki saisivat parempaa seksiä: ”Seksuaalisuudesta puhuminen on minulle pyhä tehtävä”

Julkaistu:

seksuaalisuus
Ilta-Sanomat tapasi kirjailija Rosa Meriläisen, joka kertoi, miksi seksuaalisuus ja seksistä puhuminen on hänelle tärkeää.
Ilta-Sanomat uutisoi torstaina, että kirjailija Rosa Meriläinen puhuu uusimmassa Me Naiset -lehdessä seksuaalisuudestaan ja seksistä.

Meriläinen sanoo Me Naisten haastattelussa, ettei voi ymmärtää suhteita, joissa toisen masturbointia katsotaan pahalla. Meriläinen kokee, että itsetyydytyksen avulla löytää hyväksyvän suhteen omaan kehoonsa ja pystyy ylläpitämään seksuaalista virittyneisyyttä.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netissä. Olen opetellut käyttämään vaginaani ja olemaan läsnä omassa kehossani, Meriläinen kertoo lehdelle.

Meriläinen kertoo lehdessä myös, että teini-ikäisenä hänen oli vaikea saada orgasmeja ja hän mietti, onko vika hänessä itsessään. Enää ongelmaa ei ole.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Nykyään pystyn itse saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa, Meriläinen kertoo lehdelle.


Ilta-Sanomat tapasi Rosa Meriläisen torstaina. Meriläinen kertoi, että hänelle seksistä ja seksuaalisuudesta puhuminen on pyhä tehtävä.

Meriläinen ei ota itseään vakavasti, kuten ei myöskään aiheesta puhumista. Hän on kirjoittamassa seksistä kirjaa. Samaten Suplan Lipstick Mafia Podcastin toinen kausi alkaa lokakuun lopussa. Podcastissa keskitytään naisen seksuaalisuuteen.

– Haluan, että kaikki ihmiset saisivat enemmän ja parempaa seksiä. Haluaisin, että ihmiset oppisivat puhumaan siitä, Meriläinen sanoo IS:lle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Meriläinen sanoo, että ihmisten elämä olisi parempaa, jos he eivät häpeäisi aihetta.

– Ei ole mitään hävettävää siinä, millainen on. Seksuaalisuus on osa ihmistä.

Meriläinen on viime aikoina puhunut erittäin avoimesti seksistä. Hiljattain hän vieraili muun muassa Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa puhumassa vaginastaan.

Voit lukea Ilta-Sanomien uutisen aiheesta täältä.


Meriläinen sanoo, että jos hän haluaa, että ihmiset puhuisivat pelotta ja häpeilemättä seksistä, hänen täytyy itse puhua ensin.

– En voi sanoa, että puhukaa, jos en itse puhu.

Rosa Meriläinen erosi alkuvuodesta pitkäaikaisesta puolisostaan Simo Frangénista ja on nykyään kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Uusperhe asuu Helsingissä.