Tv:stä tuttu lihaskimppu Vertti Harjuniemi julkaisi kuvan baarista vuosien takaa – järisyttävä muodonmuutos: Laihtui 13 kiloa

Julkaistu:

muodonmuutos
Miss Suomi Shirly Karvisen kanssa seurusteleva tv-könsikäs Vertti Harjuniemi päivitteli Instagramissa kehossaan tapahtunutta muodonmuutosta.
Jari ”Bull” Mentulan Fitfarm-yhtiössä työskentelevä Vertti Harjuniemi on tullut tunnetuksi television fitness-ohjelmien hyväkuntoisena lihaskimppuna, joka auttaa muita terveemmän elämäntavan löytämisessä.

Tänä syksynä Harjuniemi nähdään mukana Gladiaattorit-sarjassa. Hän edusti lokakuussa myös Miss Suomi -kilpailun tuomaristossa.

Harjuniemen Instagramissa jakama tuore kuva paljastaa, että komistus ei aina ole ollut yhtä lihaksikkaassa ruumiinkunnossa. Vuosia sitten otetussa kuvassa baarin pöydässä istuva nuori Vertti on silmin nähden tuhdimmassa kunnossa kuin nykyään.– Ajalta jolloin sillä oli eniten lihasta, jolla kylpyammeessa nousi veden pinta eniten. Mulla nousi iha hyvi. Ei paljoo naurattanu ekalla juoksulenkillä ku alko valmistautuminen Pelastusopistoon. #throwbackthursday #leangains #110kg, Vertti kirjoittaa sivustolla.

Monet ovat kommentoineet kuvaa äimistyneinä siitä, että todella tikissä kunnossa oleva Vertti on joskus näyttänyt tuolta.


Gladiaattorit-ohjelmaan Vertti treenasi useamman kuukauden ajan. Gladiaattorit-ohjelman tiimoilla selvisivät myös Vertin strategiset mitat: Mies on 180 senttiä pitkä ja 97 kiloa painava.

Ohjelman yhteydessä kerrottiin, että arkisin palomiehenä ja personal trainerina työskentelevä Vertti on harjoitellut tunnollisesti ja määrätietoisesti kuntosaleilla jo yli vuosikymmenen, ja matkan varrella hänelle on kertynyt SM-mitaleita painista, uinnista sekä taistelulajeista. Menestystä on tullut myös Suomen Men’s Physique fitness -kilpailussa, jonka Vertti voitti vuonna 2015.

Voimailun puolella hän vei ykkössijat vuonna 2013 sekä Strongest Man In The Firehouse että Palomiesten voimanoston SM-kisoissa.


Harjuniemi on seurustellut vuoden päivät viime vuoden Miss Suomen Shirly Karvisen kanssa. Suhteessa on ollut karikkojakin. Pari asuu etäsuhteessa: Shirly Helsingissä ja Vertti Tampereella.

– Shirly on paljon menevämpi ja mie olen paljon rauhallisempi. Mie tykkään kyllä irrotella tuolla Gladiaattorit-kehässä, mutta muutoin mie viihdyn kotona. Shirly on sellainen, joka tykkää mennä paljon enemmän. Siinä kesti, että löysimme yhteisen sävelen. Vähän aikaa mietiskelimme, miten hoidamme tämän. Aina keinot löytyvät, jos tarpeeksi paljon haluaa, Harjuniemi kuvaili suhdetta IS:n haastattelussa kesäkuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt