Juha Tapion Raija-vaimo avoimena parin suhteesta Annassa: ”Olemme ne laulun kaksi puuta, jotka seisovat erillään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Juha Tapion Raija-vaimo avoimena parin suhteesta Annassa: ”Olemme ne laulun kaksi puuta, jotka seisovat erillään”

Raija Tapio kertoo Annassa, että he kannustavat Juha-miehensä kanssa toisiaan etenemään ja toteuttamaan haaveitaan.

19.10.2017 12:03

Laulaja Juha Tapio on noussut jälleen kaikkien huulille, kun hän on mukana Vain elämää -ohjelman superkaudella.

43-vuotias laulaja aloitti musiikillisen uransa jo 13-vuotiaana Ylistarossa.

Ylistarolta miehellä alkoi musiikkiuran lisäksi myös toinen suuri tarina, nimittäin kohta 30 vuotta kestänyt rakkaustarina.

Juhan ollessa 16-vuotias hän alkoi seurustella Raijan kanssa ja nyt pari on ollut naimisissa yli 20 vuotta. Parilla on kaksi lasta: 15-vuotias Mikael ja 12-vuotias Akseli.

Juha on muusikkona luovalla alalla, mutta Raijan työ on täysin erilaista: laboratoriohoitajan koulutuksen suorittanut nainen toimii nykyään lääkärikeskus Aavan toimitusjohtaja.

Juha ja Raija Tapio ovat olleet yhdessä 16-vuotiaista lähtien.­

Raija kertoo Anna-lehdessä, että vaikka he ovat molemmat Juhan kanssa tähdänneet ja päässeet erilaisilla työurillaan korkealle, ja he molemmat tykkäävät haastaa itseään, niin se ei haittaa heidän suhdettaan.

– Tavallaan olemme ne laulun kaksi puuta, jotka seisovat erillään. Se pitää suhteemmekin hyvänä. Kunnioitamme ja kannustamme toisiamme etenemään ja toteuttamaan haaveita, Raija kertoo lehdelle.

Vaikka lääkärikeskuksen toimitusjohtajan ja keikkalavoja kiertävän laulajan työajat ovat täysin erilaisia, on heillä kuitenkin aikaa myös toisilleen. Pari tapasi teininä urheilukentän laidalla ja urheilun parissa he viihtyvät edelleen.

– Juhan kanssa harrastamme yhdessä kuntonyrkkeilyä. Lisäksi joogaohjaaja käy kotona aina, kun meillä on siihen aikaa. Keskimäärin joogaamme kerran viikossa astangaa.

Juha ja Raija Tapio edustivat upeina Linnan juhlissa itsenäisyyspäivänä 2016.­

Juha Tapio on kertonut aikaisemmin Ilta-Sanomille olevansa todella onnellinen siitä, että on löytänyt rinnalleen sellaisen ihmisen, jonka kanssa kemiat pelaavat yhteen.

– Rehellisesti ajattelen niin, että on käynyt hyvä tsägä. Kun on niin nuorena alkanut olla jonkun kanssa, niin eihän sitä voi tietää mitään. Mutta mitä olen kuullut kavereilta, jotka ovat pariutuneet nuorempina, niin ei siinä ole järjen kanssa ole ollut tekemistä silloinkaan.

Monet ovat myös kyselleet laulajalta vinkkejä pitkään parisuhteeseen, koska sen lisäksi että miehellä on itsellään sellainen taustalla, hän myös laulaa kestävästä rakkaudesta.

– En tykkää antaa parisuhdevinkkejä, koska jokainen suhde on omanlaisensa. Totta kai se vaatii sitä, että haluaa olla yhdessä, mutta eihän se pelkkä haluaminenkaan aina riitä. Toisaalta nekin parit, joille on käynyt toisin, ovat halunneet olla yhdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?