Me Naiset: Rosa Meriläinen treenaa vaginaansa – ”Nostan esimerkiksi ketsuppipulloa”

Kirjailija Rosa Meriläinen kertoo Me Naiset -lehdelle pystyvänsä myös saamaan orgasmin ajatuksen voimalla.

19.10.2017 8:31

Kirjailija Rosa Meriläinen puhuu uusimmassa Me Naiset -lehdessä seksuaalisuudestaan ja seksistä. Meriläinen erosi alkuvuodesta pitkäaikaisesta puolisostaan Simo Frangénista ja on nykyään kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa.

Meriläinen sanoo Me Naisten haastattelussa, ettei voi ymmärtää suhteita, joissa toisen masturbointia katsotaan pahalla. Meriläinen kokee, että itsetyydytyksen avulla löytää hyväksyvän suhteen omaan kehoonsa ja pystyy ylläpitämään seksuaalista virittyneisyyttä.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netissä. Olen opetellut käyttämään vaginaani ja olemaan läsnä omassa kehossani, Meriläinen kertoo lehdelle.

Meriläinen kertoo, että teini-ikäisenä hänen oli vaikea saada orgasmeja ja hän mietti, onko vika hänessä itsessään. Enää ongelmaa ei ole.

– Nykyään pystyn itse saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa, Meriläinen kertoo lehdelle.

Hän myös kertoo pystyvänsä itse säätelemään orgasminsa kestoa ja pitkittämään sitä.

Meriläinen on viime aikoina puhunut erittäin avoimesti seksistä. Hiljattain hän vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa puhumassa vaginastaan. Syyskuussa hän avautui HS:n kolumnissa suuseksikokemuksistaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?