”Maailman kaunein nainen” julkaisi kohun aiheuttaneen kuvan vuodelta 2000 – 37-vuotias malli vitsaili teinivuosistaan nasevasti - Viihde - Ilta-Sanomat

”Maailman kaunein nainen” julkaisi kohun aiheuttaneen kuvan vuodelta 2000 – 37-vuotias malli vitsaili teinivuosistaan nasevasti

Malli Kelly Brook muisteli lähes ikonista esiintymistään ensi-illassa 17 vuotta sitten.

Kelly Brook vitsaili Instagramissa omasta vuosien takaisesta kohuasustaan.­

18.10.2017 20:52

”Maailman upeimmaksi naiseksi” tituleerattu mallikaunotar Kelly Brook, 37, vitsaili kuvapalvelu Instagramissa osuvasti siitä, millaista viisautta ikä voi tuoda naiselle lisää.

Brook julkaisi palvelussa kuvan legendaarisesta vilautuksestaan Snatch – Hävyttömät -elokuvan ensi-illassa vuonna 2000. Otoksessa parikymppinen Brook poseeraa todella paljastavassa gaalamekossa tyytyväisenä.

– Vähän kylmä, Brook pilailee kuvan yhteydessä nyt.

Kuvan voi katsoa myös täältä.

Brook saapui tuolloin elokuvan ensi-iltaan silloisen poikaystävänsä, toimintatähti Jason Stathamin kanssa. Asusta nousi tuolloin suuri kohu, koska se oli niin paljastava. Julien MacDonaldin suunnittelemaa asua on kuvailtu monesti kaikkien aikojen riman alituksiksi punaisen maton tapahtumissa. Brook suhtautuu kuitenkin menneisyyteensä huvittuneesti.

Tähden rakkauselämä on ollut vaihtelevaa, eikä hän ole löytänyt itselleen elämänkumppania. Hänellä ei myöskään ole lapsia. Tähti myönsi aiemmin aamu-tv-ohjelman haastattelussa, että on haluton sitoutumaan ja pitää sitä onnistumisena.

– Sehän tarkoittaa vain sitä, että olen onnistunut väistämään kaikki luodit, kaunotar huomautti.

Tältä 37-vuotias Kelly Brook näyttää nykyään.­

Brook nousi suureksi puheenaiheeksi vuonna 2015, kun Texasin yliopiston tutkijat selvittivät hänen vartalon mittasuhteiden olevan täydelliset. Tutkimuksen mukaan täydellisen naisen pituus on 1,68 metriä ja tämän mitat ovat 99-63-91 (rintakehä, vyötärö, lantio). Brookin mitat täsmäsivät noihin lukuihin täydellisesti.

Täydellisiksi kehutuista muodoistaan huolimatta Brook on puhunut aktiivisesti naisten hyvän itsetunnon ja muodokkaamman vartalon puolesta. Hän kertoi aiemmin lihottaneensa 12 kiloa, koska tunsi olonsa liian riutuneeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?