Megatähti Ed Sheeran peruu useita keikkojaan: oikea ranne ja vasen kyynärpää murtuivat onnettomuudessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Megatähti Ed Sheeran peruu useita keikkojaan: oikea ranne ja vasen kyynärpää murtuivat onnettomuudessa

Ed Sheeran joutuu perumaan ainakin viisi keikkaa Aasian-kiertueeltaan pyöräilyonnettomuudessa saamiensa vammojen vuoksi.

18.10.2017 15:06

Supersuosittu poptähti Ed Sheeran, 26, joutui alkuviikosta liikenneonnettomuuteen, jossa hän loukkasi kätensä vakavasti.

Maanantaina polkupyörällään onnettomuuteen joutunut laulaja kertoi Instagram-tilillään, että lääkäreiden diagnoosi saattaa vaikuttaa hänen keikkoihinsa. Daily Mail kertoi onnettomuuden johtuneen siitä, kun auto oli törmännyt pyörällä liikenteessä olleeseen laulajaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keskiviikkona asiaan saatiin tarkennusta, kun Sheeran jakoi Intagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi joutuvansa perumaan viisi keikkaa Aasian-kiertueeltaan. Kiertueen oli määrä alkaa sunnuntaina ja jatkua kuukauden ajan eri puolilla Aasiaa.

– Käynti lääkärillä vahvisti, että oikeassa ranteessani ja vasemmassa kyynärpäässäni on murtumia, ja sen vuoksi en voi esiintyä livekeikoilla lähitulevaisuudessa, laulaja kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Valitettavasti tämä tarkoittaa, että seuraavia keikkoja ei voida pitää sovitusti: Taipei, Osaka, Soul, Tokio ja Hong Kong.

Sheeran lupaa tekstissään myös kertoa jatkostaan mahdollisimman pian, sillä kaikki riippuu siitä, kuinka käsien paraneminen etenee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?