Elvis Presleyn harvoin julkisuudessa nähdyt kaksos-lapsenlapset ihastuttivat – poseerasivat äidin rinnalla suloisina - Viihde - Ilta-Sanomat

Elvis Presleyn harvoin julkisuudessa nähdyt kaksos-lapsenlapset ihastuttivat – poseerasivat äidin rinnalla suloisina

Lisa Marie Presley toi yllättäen tyttärensä mukanaan isoon gaalatapahtumaan.

Julkaistu: 17.10.2017 19:46

Rock’n rollin kuninkaan tytär ilmestyi gaalaan lastensa kanssa.

Elvis ja Priscilla Presleyn tytär Lisa Marie Presley, 49 vuotta, saapui maanantai-iltana yllättäen Elle Woman -gaalaan yhdessä kolmen tyttärensä kanssa.

Rock’n rollin elokuussa 1977 kuolleen kuninkaan ja tämän entisen kumppanin Priscillan kaikkia lapsenlapsia ei ole nähty julkisuudessa juurikaan yhdessä. Maanantaisessa tilaisuudessa Lisa Marien mukana olivat kuitenkin tämän kaikki kolme tytärtä: 28-vuotias tytär Riley Keough ja yhdeksänvuotiaat kaksostytöt Finley ja Harper Lockwood.

Lisa Marien kaksostyttöjä ei ole nähty paljoa julkisuudessa. Edellisestä liitosta syntynyt isosisko Riley on tehnyt töitä mallina.

28-vuotias Riley Keough on luonut uraansa mallina, joten hän on julkisuudesta tuttu. Rileyn isä on laulaja ja lauluntekijä Danny Keough, josta Lisa Marie erosi vuonna 1994. Rileyllä on myös yksi täysveli, 24-vuotias Benjamin Keough.

Riley päätti itse jo nuorena luopua Presleyn sukunimestä, koska halusi välttää ennakkoluuloja ja valtavaa mediahuomiota sen verran kuin vain mitenkään kykeni. Hänen uransa mallina alkoi, kun hän osallistui teini-ikäisenä Dolce & Gabbanan muotinäytökseen.

Riley on kasvonpiirteiltään kuin ilmetty äitinsä.

Kaksostytöt ovat puolestaan peruja Lisa Marien liitosta kitaristi Michael Lockwoodin kanssa. Pariskunta on riitaisan avioeroprosessin keskellä.

Kaksostytöt otettiin helmikuussa huostaan, koska Lisa Marie kertoi poliisille löytäneensä isän tietokoneelta siveetöntä kuvamateriaalia. Kuvia ja videoita on oikeusasiakirjojen mukaan yhteensä useita kymmeniä. Lastensuojeluviranomaiset päättivät keväällä, että kumpikaan vanhemmista ei ole kykenevä pitämään huolta tytöistä. He asuvat tällä hetkellä virallisesti 71-vuotiaan isoäitinsä Priscillan luona.

Pienet kaksostytöt joutuivat oikeustaistelun keskelle.

Tytöt vaikuttivat maanantaisessa gaalassa hyvinvoivilta. Harperilla oli yllään vaaleanpunainen prinsessamekko, Finleyllä mustavalkoinen sievä asu. Äiti Lisa Marie poseerasi katraansa keskellä mustassa, tyköistuvassa mekossa hymyileväisenä.

Avioliittojen solmimisessa ahkera Lisa Marie on ollut naimisissa myös Michael Jacksonin ja Nicolas Cagen kanssa. Nuo liitot kestivät molemmat vain kaksi vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?