Hollywood-pari salaa naimisiin? Paparazzikuvat paljastavat maailman rennoimmat juhla-asut - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-pari salaa naimisiin? Paparazzikuvat paljastavat maailman rennoimmat juhla-asut

Näyttelijäkaksikko Alicia Vikander ja Michael Fassbender ovat menneet huhujen mukaan salaa naimisiin.

16.10.2017 10:25

Näyttelijäpariskunta Alicia Vikander, 29, ja Michael Fassbender, 40, ovat aina olleet hyvin vaitonaisia suhteestaan ja pitäneet yksityisasiat ominaan. He eivät ole salanneet seurusteluaan, mutta eivät ole tehneet siitä myöskään suurta numeroa.

Sama kaava jatkuu edelleen, sillä useiden brittimedioiden mukaan ruotsalaiskaunotar ja saksalais-irlantilainen komistus ovat menneet viikonloppuna salaa naimisiin Ibizalla.

Parin häistä huhuttiin ensimmäisen kerran jo alkusyksystä. Silloin he olivat The Sun -lehden mukaan lähettäneet ystävilleen ja läheisilleen kutsuja, joissa heitä pyydettiin tiettynä ajankohtana lokakuussa Ibizalle vuoden kovimpiin bileisiin.

Tuo ajankohta osui viime viikonlopulle. Lauantaina parikunta ja heidän ystävänsä kuvattiin nauttimassa juhlatunnelmasta täysin siemauksin.

Vikander oli pukeutunut valkoiseen rentoon mekkoon ja sydämenmallisiin valkosankaisiin aurinkolaseihin.

Fassbenderin yllä oli puolestaan vaaleat shortsit ja valkokuviollinen napillinen t-paita, jonka hän oli jättänyt rennosti auki.

Daily Mail -lehdellä on useita kuvia myös sunnuntailta, ja niissä näkyy selvästi, kuin molempien näyttelijöiden vasempiin nimettömiin on ilmestynyt sormukset.

Lehden mukaan pari bongattiin sunnuntaina brunssilta läheistensä kanssa ja molemmat olivat suunnattoman onnellisen näköisiä ja oloisia.

Vikander ja Fassbender ovat seurustelleet vuodesta 2014 lähtien. Suhde alkoi, kun he kuvasivat yhdessä Valo valtameren yllä -elokuvaa. He totesivat jo suhteensa alussa, että aikovat pitää sen hyvin yksityisenä.

Ruotsalainen Vikander tunnetaan erityisesti hänen roolistaan elokuvassa Tanskalainen tyttö, josta hän voitti parhaan naissivuosan Oscarin vuonna 2016. Lisäksi hänet on nähty muun muassa elokuvissa Anna Karenina (2012) ja Jason Bourne (2016). Hän tähdittää myös ensi vuonna ensi-iltaansa saavaa Tomb Raider -elokuvaa Lara Croftin roolissa.

Fassbender muistetaan roolisuorituksista mm. elokuvissa Kunniattomat paskiaiset (2009) ja Prometheus (2012) sekä elokuvasarjassa X-Men. Hän on ollut myös kaksi kertaa Oscar-ehdokkaana: parhaasta miespääosasta elokuvassa Steve Jobs (2015) ja parhaasta miessivuosasta elokuvassa 12 Years a Slave (2013). Fassbender tähdittää myös viime perjantaina ensi-iltansa saanutta Jo Nesbøn romaaniin perustuvaa Lumiukko-elokuvaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?