Entinen teini-idoli kihlasi Game of Thrones -tähden hulppealla timanttisormuksella: ”Hän sanoi kyllä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen teini-idoli kihlasi Game of Thrones -tähden hulppealla timanttisormuksella: ”Hän sanoi kyllä”

Joe Jonas ja Sophie Turner ilmoittivat kihlauksestaan Instagramissa.

15.10.2017 22:26

Laulaja Joe Jonas, 28, ja Game of Thrones -tähti Sophie Turner, 21,ovat kihloissa. Pari ilmoitti kihlauksestaan Jonasin Instagram-sivuilla, joissa he julkaisivat romanttisen sormuskuvan.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

– Hän sanoi kyllä, Jonas ilmoitti uutisen faneilleen.

– Minä sanoin kyllä, Turner puolestaan kirjoittaa omalla Instagram-sivullaan jakaman herkän kuvan yhteydessä.

Ensimmäisenä onnellista paria riensivät Instagramissa onnittelemaan Joe Jonasin veljet Nick ja Kevin Jonas, joiden kanssa Joe muodosti huippusuositun Jonas Brothers -yhtyeen.

– Jes!!! veljet hihkuvat Instagramissa.

Pari on seurustellut marraskuusta lähtien, mutta pari kertoi suhteestaan julkisuudessa vasta tammikuussa.­

Joe Jonas on entinen Disneyn teini-idoli, joka tähditti veljiensä kanssa muun muassa suosittua Camp Rock -elokuvaa (2008). Hän on seurustellut aikaisemmin muun muassa Demi Lovaton ja Taylor Swiftin kanssa.

Turner puolestaan tunnetaan Game of Thrones -hittisarjan Sansa Starkina.

Sophie Turner on kertonut haastatteluissa olevansa helpottunut, että puoliso tietää millaista elämä julkisuuden valokeilassa on. –On helpompaa seurustella ihmisen kanssa, joka tietää millaista tämä on. Hän tietää, ettemme voi olla jatkuvasti yhdessä, eikä pidä minua tympeänä, jos sanon, että tiedottajani kielsi minua tekemästä tätä... Turner on kuvaillut.­

Jo toinen Game of Thrones -kihlaus

Turner ei ole ainoa Game of Thronesin tähdistä, joka on ilmoittanut lyhyen ajan sisään kihlauksestaan.

Game of Thronesissa Jon Snow’ta esittävä Kit Harington, 30, kihlautui syyskuussa pitkäaikaisen naisystävänsä Rose Leslien, 30, kanssa.

Haringtonin ja Leslien rakkaus roihahti Game of Thronesin kuvauksissa, joissa he myöskin esittivät rakastavaisia. Rose Leslie esitti sarjassa Ygritteä vuosina 2012-2014.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?