Renee Zellweger elättää miesystäväänsä – kulut yli 50 000 euroa vuodessa: ex-vaimo vaati osuuttaan rahoista - Viihde - Ilta-Sanomat

Renee Zellweger elättää miesystäväänsä – kulut yli 50 000 euroa vuodessa: ex-vaimo vaati osuuttaan rahoista

Bridget Jones -näyttelijä maksaa rokkarirakkaansa laskut. Omaisuuden perässä on myös miehen ex-vaimo.

15.10.2017 10:34

Bridget Jones -elokuvista maailmankuuluksi tullut näyttelijä Renee Zellweger, 48, tukee taloudellisesti miesystäväänsä. Doyle Bramhall II, 48, alkoi tapailla Zellwegeriä vuonna 2012.

Aivan pikkusummista ei ole kysymys, sillä Zellweger maksaa Eric Claptonin kitaristina tunnetun Bramhallin elämisen lähes kokonaan.

Kuluihin kuuluu Mirror-lehden mukaan ainakin asunnon vuokra ja yli 4 000 euron suuruinen kuukausittainen luottokorttilasku.

Zellweger on elättänyt rokkarirakastaan tämän käydessä läpi avioeroaan. Bramhall käy läpi eroa Susannah Melvoinin kanssa.

Avioeroa koskevista oikeuden asiakirjoista käy ilmi, että Zellwegerin rahapussi on keventynyt esimerkiksi vuonna 2015 yhteensä yli 50 000 euroa.

Zellweger tosin ei ole aivan tyhjätasku, sillä näyttelijän omaisuuden arvioidaan olevan lähes 30 miljoonaa euroa.

Bramhallin ex-vaimo on yrittänyt oikeudessa vaatia osuuttaan Zellwegerin rahoista.

Oikeus kuitenkin katsoi, ettei Bramhallin uuden kumppanin tuloilla ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka paljon Bramhall maksaa ex-vaimolleen elatusmaksuja.

Aikaisemmin Zellwegerilla ei ole ollut onnea rakkaudessa, sillä hänen ensirakkautensa, basisti Sims Ellison tappoi itsensä 27-vuotiaana parin eron jälkeen.

Sittemmin Zellweger on treffaillut nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Jim Carreyta, Jack Whitea ja Bradley Cooperia. Nyt hän tuntuu kuitenkin löytäneen pysyvän onnen muusikkorakkaansa kanssa.

Zellweger on aikaisemmin kommentoinut suhdettaan Bramhalliin rakastuneen oloisena.

– Eikö hän ole suloinen? Olen todella, todella onnellinen juuri nyt, Zellweger on hehkuttanut.

Viime vuonna Zellweger vastasi kipakasti väitteisiin, joiden mukaan hän olisi käynyt läpi hurjan määrän kauneusleikkauksia.

Hän kertoi, ettei ole turvautunut kirurgiaan tai muihin kauneusoperaatioihin, vaan hänen ulkonäkönsä muuttuminen johtui huolesta ja stressistä.

Vuona 2004 ilmestynyt Bridget Jones: elämä jatkuu -elokuva oli jättimenestys.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?