Nicole Kidmanin, 50, täysin rypyttömät kasvot herättivät ihmetystä faneissa – tv-esiintyminen sai aikaan kommenttivyöryn

Julkaistu:

Nicole Kidmanin vierailu suositussa talk show’ssa kummastutti tv-katsojia.
Näyttelijä Nicole Kidman, 50, vieraili brittiläisessä huippusuositussa Graham Nortonin talk show’ssa kertomassa hiljattain voittamastaan Emmy-palkinnosta ja tulevista työprojekteistaan.

Hollywood-tähden haastattelussa huomion monien tv-katsojien mielestä varastivat kuitenkin täysin hänen nuorekas ulkonäkönsä.

Brittilehdet kertovat Twitterin täyttyneen kommenttivyörystä, jossa katsojat hehkuttivat näyttelijän näyttävän aivan parikymppiseltä. Monet kirjoittivat Twitterissä tyrmistyneensä kuullessaan näyttelijän täyttäneen aiemmin tänä vuonna 50 vuotta.

– Mitä hänen kasvoilleen on tapahtunut? twitterissä kyseltiin ja ihmeteltiin tähden täysin rypyttömiä kasvoja.

– Pidän Nicole Kidmanista, mutta hän näyttää aivan vahanukelta.

– Nicole Kidman yrittää ilmehtiä, mutta ei vain yksinkertaisesti pysty, eräs fani analysoi tähdet tv-esiintymistä.

Osa faneista kuitenkin toivoo, että tv-katsojat keskittyisivät enemmän näyttelijän roolisuorituksiin kuin ulkonäköön.

– Nicole Kidman on uskomattoman lahjakas näyttelijä. Hänen mahdolliset kauneusoperaationsa eivät kuulu meille, Twitterissä napautetaan.

Alla olevalla videolla ohjelmassa vieraana ollut Jane Fonda ylistää Nicole Kidmanin roolisuoritusta Big Little Lies tv-sarjassa:Jos twiitti ei näy selaimellasi, niin katso se myös tästä.

Nicole Kidman voitti parhaan naisnäyttelijän Emmyn roolisuorituksestaan Big Little Lies -tv-sarjassa. Kidman esitti sarjassa parisuhdeväkivallan uhriksi joutunutta Celesteä.

Kidman on kertonut haastatteluissa pystyneensä samaistumaan roolihahmon kokemaan tuskaan. Kohtausten kuvaaminen oli välillä niin rankkaa, ettei hän pystynyt kuin itkemään.

– Muistan maanneeni kylpyhuoneen lattialla, enkä noussut ylös ottojen välillä, näyttelijä kertoi W-lehdessä.

– Minä vain makasin siinä, rikkinäisenä ja itkuisena. Yhdessä vaiheessa ohjaaja tuli ja asetti pyyhkeen päälleni, sillä vain lojuin maassa rikkinäisissä alusvaatteissa, hän jatkoi.


Töissä kuvatut rankat kohtaukset seurasivat Kidmania kotiin.

– Töissä yritin olla rohkea. Kotiin mennessäni tajusin, kuinka paljon kohtaukset vaikuttivat minuun. Tunsin häpeää ja samoja tunteita, mitä tunsin Celesten roolissa.
  • Alla olevalla videolla Kidman juhlii aviomiehensä Keith Urbanin kanssa Emmy-voittoa:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt