Poptähti Pink puhuu suunsa puhtaaksi avioliitostaan: ”Uskollisuus on kovaa työtä!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Poptähti Pink puhuu suunsa puhtaaksi avioliitostaan: ”Uskollisuus on kovaa työtä!”

Laulaja Pink tietää, että avioliitossa voi kohdata suuriakin haasteita.

14.10.2017 12:23

Laulaja Pink asteli vihille entisen motocross-ajaja Carey Hartin kanssa vuonna 2006. Pariskunnalla on kaksi suloista lasta, 6-vuotias Willow ja alle vuoden ikäinen Jameson.

Kuten lähes jokainen suhde, myös Pinkin ja Hartin 11 vuotta kestänyt avioliitto on kokenut matkan varrella kolhuja. Itseasiassa pariskunta ehtinyt erota kahdesti ja kirjoitellut eron aikana jo avioeropapereitakin.

The Guardian -lehdelle antamassaan haastattelussa Pink kertoo, ettei uskollisuus ole vaikeimpina aikoina ollut itsestäänselvä asia.

Joskus tunteet pitkissä suhteissa voivat heitellä laidasta laitaan.

Asioistaan melko avoimesti kertova Pink puhuukin nyt suunsa puhtaaksi avioliitostaan.

– On hetkiä, jolloin katson miestäni ja mietin, että hän on maailman ajattelevaisin, loogisin ja pysyvin asia, kuin kallio. Hän on juuri sellainen isä, kuin toivoinkin, Pink kertoo.

Pink kantaa sylissään alle vuoden ikäistä Jameson-poikaansa. Taustalla aviomies Carey Hart.­

– On myös hetkiä, jolloin ajattelen, että en ole koskaan edes pitänyt hänestä. En pidä mistään hänessä, eikä meillä ole mitään yhteistä. Huomaan miettiväni, että en halua koskaan enää nähdä häntä, Pink sanoo.

Pink paljastaa, että haastavimmat ajat avioliitossa ovat kestäneet joskus pitkäänkin.

– On ollut aikoja, jolloin seksiä ei ole ollut vuoteen. Silloin miettii, että tässäkö tämä oli. Haluanko hänet? Haluaako hän minut? Pink paljastaa.

Vaikeimpina aikoina uskollisuuskaan ei ole ollut itsestäänselvä asia.

– Uskollisuus on kovaa työtä! Kun tämän ajatustyön on käynyt läpi, on kaikki taas hyvin, Pink sanoo.

Vaikka tunteet ovat parin suhteessa heitelleet laidasta laitaan, aikoo Pink kuitenkin sinnikkäästi jatkaa yrittämistä: hänen omien sanojensa mukaan heidän avioliittonsa on asia, jota hän puolustaa aina. Silloinkin, kun on vaikeaa.

Carey Hart, tytär Willow ja Pink.­

Äskettäin Pink piti koskettavan puheen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa. Voimaannuttavan puheenvuoron inspiraationa toimi Pinkin tytär Willow, joka oli murheellisena sanonut äidilleen olevansa ruma ja näyttävänsä aivan pojalta.

– Pidin hänelle PowerPoint-esityksen. Siinä esittelin androgyyneja rock-tähtiä ja taiteilijoita, jotka ovat omanlaisiaan, joita varmaankin pilkataan päivittäin, ja he vain jatkavat ja inspiroivat meitä muita, Pink lausui puheessaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?