Saako lapsesi tällaisia viestejä? Glamourmalli Katie Price tutki jälkikasvunsa puhelimet läpikotaisin: pojan saamat viestit järkyttivät - Viihde - Ilta-Sanomat

Saako lapsesi tällaisia viestejä? Glamourmalli Katie Price tutki jälkikasvunsa puhelimet läpikotaisin: pojan saamat viestit järkyttivät

Viiden lapsen äiti kertoo tietävänsä kaikki mahdolliset salasanat lastensa puhelimiin.

13.10.2017 22:43

Brittiläinen tosi-tv-julkimo ja glamourmalli Katie Price on tunnettu värikkäistä tempauksistaan.

Pricen perheeseen kuuluu tällä hetkellä viisi lasta: 3-vuotias Bunny, 4-vuotias Jett, 12-vuotias Princess, 10-vuotias Junior ja 15-vuotias Harvey.

Nyt Price on paljastanut olevansa säntillinen lastensa puhelimenkäytön suhteen. Price nimittäin käy säännöllisesti läpi Juniorin ja Princessin puhelimet.

Viiden lapsen äiti kertoo The Sun -lehden mukaan tietävänsä lastensa puhelinten salasanat ja tarkistavansa heidän tekemisensä sosiaalisessa mediassa.

Price on ollut erityisen järkyttynyt Juniorin saamista viesteistä.

– Uskomatonta, millaisia viestejä tytöt lähettävät, Price ihmettelee.

Price on estänyt useita 13-vuotiaita tyttöjä, jotka ovat lähettäneet hänen pojalleen mauttomia viestejä.

– Minä estän nämä tytöt, ja menen tarkistamaan, ettei heidän yhteystietoja ole tallennettu puhelimeen. Kerron pojalleni, etten hyväksy tuollaisia viestejä, Price kertoo.

Yksityisyydestä ja turvallisuudesta tarkka Price kertoo myös kieltäneensä lapsiaan lähettämästä kuvia kenellekään.

– Olen tehnyt erittäin selväksi, etteivät he saa lähettää ihmisille minkäänlaisia kuvia, Price kertoo.

Pricella on myös selvät seuraamusten suhteen.

– Käyn läpi heidän puhelimensa historiaa, joten näen kaiken, mitä he ovat tehneet. Jos löydän jotakin kiellettyä, he menettävät puhelimensa ja he tietävät sen, Price sanoo.

Price ja hänen lapsensa ovat aikaisemminkin puhuttaneet julkisuudessa.

Viimeksi kohu syntyi, kun Price kuvasi mainostempauksen yhteydessä tyttärensä ahtautuneena pesukoneeseen. Princess on myös jäänyt lentokentälle muun perheen matkustaessa lomalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?