Ensitreffit alttarilla -morsian kimpaantuu asiantuntijan sanoista – jäätävä tilanne: ”Tuntuu syytökseltä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -morsian kimpaantuu asiantuntijan sanoista – jäätävä tilanne: ”Tuntuu syytökseltä”

Varo juonipaljastuksia! Mari ja Petri puivat erittäin pahasti tulehtuneita välejään Tony Dunderfeltin kanssa. Asiantuntijan sanat saavat loukkaantuneen Marin puolustuskannalle.

Mari kimpaantuu Tony Dunderfeltille, kun tämä kertoo näkemyksensä parin eroavaisuuksista.­

13.10.2017 14:40

Ensitreffit alttarilla -sarjassa nähtävän Marin ja Petrin avioliitto ajautui kriisin lähes heti sen solmimisen jälkeen. Parin eroavaisuudet kävivät selväksi, kun he viettivät häämatkaansa Berliinissä. Tuoretta avioparia erotti esimerkiksi erilaiset rahankäyttötavat, vuorokausirytmi ja mielenkiinnonkohteet.

Suomeen palattua ongelmia lisäsi Petrin tiukka ja kurinalainen ruokavalio ja yllättäen myös miehen polkupyörä. Mari ei ymmärtänyt Petrin intohimoa liikuntaan ja parin välit tulehtuivat pahasti. Muutaman yhteisen päivän jälkeen he muuttivat erilleen ja päättivät myöhemmin yrittää uudelleen ystävinä.

  • Jos et halua lukea juonipaljastuksia, älä lue juttua pidemmälle!

Tiistaina nähtävässä Ensitreffit alttarilla -jaksossa pari päätyy eroon. Sekä Mari että Petri myöntävät pettyneinä, ettei heidän avioliitollaan ole tulevaisuutta eivätkä he koe, että tulehtunut tilanne olisi enää korjattavissa. Pari kokee, että he ovat täysin erilaisia ihmisiä, eivätkä pysty mukautumaan toistensa elämäntyyleihin.

Mari ja Petri keskustelevat asiasta ja erostaan psykologi ja kirjailija Tony Dunderfeltin vastaanotolla. Marille yksi suurista syistä suhteen epäonnistumiseen on Petrin intohimoinen suhtautuminen liikuntaan. Petri puolestaan oli erityisesti toivonut liikunnallista puolisoa.

Dunderfelt koettaa selittää kaksikolle, miksi hän piti heitä hyvänä parina ja valitsi heidät yhteen.

– Harras toiveeni oli, että Petrin liikunnallisuus inspiroisi Maria ja Mari voisi ikään kuin ihailla sitä, että Petri pitää niin hyvää huolta itsestään, asiantuntija sanoo.

Pahasti riitaantuneet Mari ja Petri päätyvät eroon vain kuukauden avioliiton jälkeen.­

Dunderfeltin kommentti saa Marin puolustuskannalle.

– Nyt tuntuu vähän syytökseltä, että tuolla tavalla sanotaan, että odotettiin, että minä muuttuisin eikä odotettu, että Petri muuttaisi tapojaan sellaiseen normaaliin suuntaan, Mari näpäyttää.

– Ai, sä ajattelet noin, joo, Dunderfelt toteaa.

– Kuulostaa vähän hassulta asia tuolla tavalta ilmaistuna, Mari jatkaa puolustuskannalla.

– Aina tasapuolisesti tietysti pitää katsoa, että molemmat inspiroivat toisiaan. Ajattelin nyt, kun tiedettiin tämä liikunnallisuuden ero, Dunderfelt selittää.

– Se on aivan valtava ero. Petrillä se ei ole normaalin rajoissakaan, vaan hänen elämäänsä määrittää liikunta, Mari syyttää puolisoaan.

– Ihmisillä on aina erilaisuuksia, Dunderfelt koettaa pehmentää jäätävää tilannetta.

Tyynnyttely ei tehoa Mariin, sillä hän kokee parin eroavaisuuksien vaikuttavan jokapäiväiseen elämään.

– Hän (Petri) ei jousta pätkän vertaa eikä ainakaan haluaisi joustaa, ja ymmärrän sen. En kritisoi häntä siinä. Sä olet sellainen, mutta kun mä en ole sellainen niin sittenhän me ollaan aika mahdoton pari, Mari tilittää.

– Hänkään ei jousta. Hän menee nukkumaan silloin kun haluaa, Petri lataa takaisin.

Tony Dunderfelt yrittää selvittää Marin ja Petrin välejä tuloksetta.­

Tony Dunderfelt koettaa löytää keinon, jolla pari voisi korjata välejään, mutta he eivät näe sitä mahdolliseksi.

– Me ei tulla keskenään toimeen yhtään, Petri kiteyttää eronneen parin mietteet.

Dunderfelt kertoi aiemmin IS:lle, että Marin ja Petri saivat todella hyvät yhteensopivuuspisteet ennen ohjelmaa heille suoritetussa testissä. Paria haastateltiin useaan otteeseen ja heidät koettiin erittäin hyvin yhteen sopiviksi.

– Mari muun muassa sanoi, että hän mielellään harrastaisi liikuntaa enemmän, vaikka ei ole viime aikoina liikkunut. Petri taas on hyvin liikunnallinen. Pidimme sitä hyvänä asiana, että heillä on samoja harrastuksia tai ainakin toiveita, Dunderfelt sanoi IS:lle aiemmin.

  • Katso ISTV:n Ruuturaadin arvio Marin ja Petrin liitosta alla olevalta videolta!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21.00 Avalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?