Viihde

Jymy-yllätys: Maajussi-Heikin morsianehdokas jättää sarjan – paljastaa painavan salaisuutensa

Julkaistu:

Meri antaa suosikkisarjassa yllättäen pakit maajussi-Heikille.
Maajussi-Heikin, 29, ja morsianehdokas Merin, 23, romanttiset saaritreffit saavat MTV3-kanavan Maajussille morsian -sarjassa yllättävän käänteen.

Ensi maanantaina esitettävässä jaksossa Meri sanoo Heikille suoraan, ettei voi lähteä tämän kanssa treffeille.

Heikki sanoo kameroille ihmetelleensä jo aikaisemmin miksi Meri vaikuttaa niin etäiseltä. Meri myönsi jo viikko sitten esitetyssä jaksossa, ettei ole pystynyt täysillä heittäytymään farmiviikon tunnelmiin.

– Täällä on ihan hyvä olla, mutta omat asiat pyörii koko ajan mielessä. Ei ehkä osaa olla niin rento ja oma itsensä. Ajattelin huomenna kertoa Heikille kun tulee sellainen sopiva tilanne. Kyllä mua vähän Heikin reaktio pelottaa, hän kertoi kameroille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jos et halua tietää syytä Merin antamille pakeille, niin älä lue juttua pidemmälle!

Meri sanoo ohjelmassa halunneensa kertoa hänen mieltään painaneen asian Heikille ennen treffejä.

– Kyllä mulla on Heikille jotain kerrottavaa. Uskon, että hän on niin ymmärtäväinen ihminen, että hän suhtautuu ihan hyvin, Meri sanoo.


Meri vetääkin Heikin syrjemmälle heti treffien alussa ja sanoo haluavansa jutella.

– Elikkä, mulla ois tässä kohtaa sulle sellainen asia, että en voi lähteä valitettavasti sun kanssa treffeille, Meri sanoo ja jatkaa.

– Tässähän kävi silleen, että tapasin Haikon kartanon jälkeen miehen, kenestä olen hyvin kiinnostunut. Haluaisin tässä kohtaa lähtee kotiin ja antaa kahdelle muulle tytölle mahdollisuuden.
  • Alla olevalla videolla maajussit kertovat IS:n haastattelussa millainen ihminen herättää heidän kiinnostuksensa.

Heikki sanoo paljastuksen tulleen hänelle aivan täytenä yllätyksenä. Hän sanoo kuitenkin arvanneensa, että Merillä on jotain sydämellään.

– Jos on tavannut jonkun toisen, niin on hyvä, että tuli tänne sen kertomaan, Heikki sanoo ja kertoo, ettei ole tapahtuneesta vihainen.

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt