Viihde

Jasmin Mäntylän vessareissu miesystävän luona päättyi kivuliaasti – joutui sairaalaan: neuvokas Jarmo-rakas teki heti erityisjärjestelyjä

Julkaistu:

Jasmin Mäntylä kiittää Jarmo-rakastaan huolenpidosta.
Jasmin Mäntylä kirjoittaa Instagramissa hänelle käyneen köpelösti miesystävänsä Jarmon kodin portaissa. Mäntylä julkaisi eilen torstaina kuvan sairaalasta, jossa hänen murjottu jalkansa kipsattiin.

– Että näin. Kuva kertokoon kaiken, Mäntylä harmittelee.Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

– Loukkasin itseni portaissa aikaisin aamulla, kun olin menossa alakerran veskiin. Tuloksena poikki mennyt pikkuvarpaan luu tuossa jalkapöydän kohdalla sivussa ja nyt tämä kipsi on viikon jalassa, sitten ortopedi päättää, että mitä tälle tehdään, Mäntylä kertaa tapahtumia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hän kirjoittaa Instagramissa pikkuvarpaan luun menneen poikki. Mäntylä kiittää Jarmo-rakkaansa olevan suuri apu hänen joutuessaan käyttämään nyt sauvoja kävelemisen apuna.

– Kuinka hienoa onkaan, kun vierellä on ihminen, joka auttaa ja tukee sua ihan missä tahansa! Mäntylä kiittelee.

Hän kirjoittaa puolisonsa esimerkiksi siirtäneen heidän petivaatteensa alakertaan, ettei Mäntylän tarvitsisi yrittää kiivetä yläkerran makuuhuoneeseen yhdellä jalalla.

– Nukuin viime yön ihan superhyvin, eikä kipsistä ollut mitään haittaa! Eniten eilen illalla jännäsin sitä, miten pääsen keppien kanssa yläkertaan (makkarit ovat siis yläkerrassa mun rakkaan luona), mutta sekin ongelma ratkesi hienosti. Jarmo raahasi kaikki meidän patjat ja petivaatteet alakertaan, joten nyt pidetään "leiriä" alhaalla useamman viikon ajan. Vähän kuin retkellä oltais. Parasta on ihminen, joka oikeasti ymmärtää, hän kirjoittaa.

Seurustelleet noin kolmen kuukauden ajan

Syyskuussa Mäntylä paljasti blogissaan löytäneensä uuden rakkauden. Mäntylä kertoi tuolloin saaneensa elämäänsä sellaisen ihmisen, joka tekee hänet erittäin onnelliseksi. Jasmin ja Jarmo ovat seurustelleet noin kolmisen kuukautta.

– Olen saanut nauttia sellaisesta kohtelusta, josta olen aina haaveillut. Olen saanut elämääni sellaisen ihmisen, jota olen elämääni aina toivonut. Tällä hetkellä en siis voisi olla tyytyväisempi, rakastunut Mäntylä hehkutti blogissaan syyskuussa.

Mäntylä kertoi, että hän on viihtynyt uuden miesystävänsä kanssa hyvin ja pari viettääkin aikaa yhdessä joka päivä.Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt