Viihde

MTV: Ensitreffit alttarilla -pari eroaa kesken kauden – eivät näe suhteella mitään tulevaisuutta: ”Olen masentunut ja ärtynyt”

Julkaistu:

suosikkisarja
Ensitreffit alttarilla -sarjassa nähdään poikkeuksellinen tilanne.
Ensitreffit alttarilla -sarjassa on seurattu tänä syksynä jo useiden viikkojen ajan sinkkujen rakkauskokeilua. Asiantuntijat valitsivat sinkuille puolisot ja he avioituivat heti ensitapaamisella.

Sarjassa on nähty, että erään parin yhteiselo saman katon alla ei ole sujunut aivan odotusten mukaisesti. Riitaa on syntynyt niin erilaisesta nukkumisrytmistä kuin ruokailutottumuksistakin.

Tiistaina esitettävässä jaksossa ajaudutaan poikkeukselliseen tilanteeseen erään parin ilmoittaessa haluavansa erota.

Jos et halua tietää mikä pariskunta eroaa, niin älä lue pidemmälle!

Ensitreffit alttarilla -sarjan pari kertoi jo aikaisemmissa jaksoissa ajautuneensa eräänlaiseen kriisitilanteeseen, kun toisen kaikki tekemiset ja sanomiset alkoivat ärsyttämään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mari ja Petri päättivät ottaa hengähdystauon ja muuttivat erilleen. Molemmat kertoivat ohjelmassa haluavansa rauhoittaa tilanteen ja katsoa mihin suhde lähtisi etenemään muuton jälkeen.

Tiistaina pari kuitenkin astelee asiantuntija Tony Dunderfeltin luo ja kertoo, että he haluavat erota.

Eron syynä ovat parin mukaan heidän luonteidensa suuret eroavaisuudet ja tunne joustamattomuudesta. Helsingin Kalliossa asuva Mari pitää kulttuurielämyksistä, Petri puolestaan urheilusta ja pyöräilystä.


Mari kertoo MTV:n mukaan hänen ja Petrin olevan yksinkertaisesti niin erilaiset ihmiset, etteivät he näe suhteella tulevaisuutta.

– Koen voimakkaasti, etten pysty elämään tiettyjen piirteiden kanssa, mitä Petrissä on, Mari sanoo ohjelmassa.

Myös Petri on samoilla linjoilla ja olisi toivonut urheilullista vaimoa.

– Päällimmäisenä tunteena on pettymys. Olen osittain masentunut ja ärtynytkin tilanteesta. Ei tämä mennyt ihan niin kuin piti, surullinen Petri toteaa.
  • Alla olevalla videolla ISTV:n Ruuturaati pohtii Marin ja Petrin eroavaisuuksia:


Tony Dunderfeltin lisäksi parien valintaan osallistuivat sarjan muut asiantuntijat, seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen ja rakkaustutkija Jason Lepojärvi. Dunderfelt sanoo, että asiantuntijoille paljastui Marista ja Petristä piirteitä, joita he eivät olisi voineet etukäteen tietää.

Tony Dunderfelt on kertonut IS:n haastattelussa Marin ja Petrin saaneen todella hyvät yhteensopivuuspisteet testissä, jolla testattiin sinkkujen luonteenpiirteitä.

– Mari muun muassa sanoi, että hän mielellään harrastaisi liikuntaa enemmän, vaikka ei ole viime aikoina liikkunut. Petri taas on hyvin liikunnallinen. Pidimme sitä hyvänä asiana, että heillä on samoja harrastuksia tai ainakin toiveita, Dunderfelt sanoi ja jatkoi:

– Molemmat olivat itsenäisiä ja ammateissaan menestyneitä. Toinen ei ollut menestynyt ja toinen reppana. Emme pistäneet yhteen mitään kummallista.

Esimerkiksi parin häämatkalla Mari totesi kameralle puhuessaan, että hänellä ja Petrillä on suuria eroavaisuuksia rahankäytön, lasten ja suvaitsevaisuuden suhteen. Tuore morsian ei tuolloin kuitenkaan eritellyt eroavaisuuksia tarkemmin.

Dunderfeltkaan ei osannut IS:lle sanoa, mitä nämä suuret eroavaisuudet ovat.

– Kaikki nämä asiat olivat mielestämme ihan selviä. Emme olisi voineet ajatella, että esimerkiksi rahasta tulisi eripuraisuutta. Molemmat sanoivat olevansa valmiita lapsia varten ja he myös ovat sen ikäisiä, että haluavat lapsia, Dunderfelt kertoi.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin AVA-kanavalla klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt