Viihde

Näyttelijä Rose McGowan väittää: ”Harvey Weinstein raiskasi minut”

Julkaistu:

Hollywood
Skandaalin keskelle ajautuneen elokuvatuottajan edustaja kiistää väitteen jyrkästi.
Tunnettu näyttelijä Rose McGowan, 44, väittää joutuneensa elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin raiskaamaksi.

McGowan kertoi asiasta Twitterissä käyttäen nimikirjaimia ”HW”. Hän vahvisti myöhemmin Hollywood Reporterille tarkoittaneensa Weinsteinia, jota vaaditaan tilille naisnäyttelijöiden ahdistelusta kymmenien vuosien ajalta.

McGowan on neljäs nainen, joka sanoo joutuneensa Weinsteinin raiskaamaksi. Weinsteinin edustaja Sallie Hofmeister sanoo lehdelle, että tuottaja kiistää jyrkästi väitteen seksiin pakottamisesta.

Muun muassa Siskoni on noita -televisiosarjassa esiintynyt McGowan kertoi jo viime vuonna Twitterissä, että eräs studiopomo raiskasi hänet.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

McGowan sanoo rikosasianajajan todenneen hänelle, ”ettei hän ikinä voittaisi oikeusjuttua”. Näyttelijä ei tuolloin maininnut väitetyn raiskaajan nimeä, mutta kertoi myyneensä tälle elokuvan ex-kumppaninsa kanssa.

Lukuisat ihmiset ovat kiitelleet McGowania siitä, että tämä on uskaltanut puhua vaikeasta asiasta julkisesti.

McGowan on seurustellut muun muassa rockmuusikko Marilyn Mansonin ja ohjaaja Robert Rodriguezin kanssa. Hän meni naimisiin taiteilija Davey Detailin kanssa vuonna 2013, mutta haki avioeroa viime vuonna.

BBC:n mukaan Britannian poliisi on aloittanut Weinsteinia koskevan tutkinnan.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.