Viihde

Teinitytön konsertti-illalle kammottava päätös: keuhkot romahtivat – kova kirkuminen poikabändin keikalla kostautui

Julkaistu:

fanitus
Liika kirkuminen vei teinitytöt sairaalahoitoon ja tällä todettiin kolme hengitystä vaikeuttavaa tilaa.
Poikabändi One Direction on yksi viime vuosien suurimmista sensaatioista. Britannian X Factorista alkunsa saanut yhtye on erityisesti teinityttöjen jättimäisessä suosiossa. Yhtyeen fanit ovat erittäin uskollisia, intohimoisia ja idoleilleen omistautuneita.

One Directionin konserteissa teinitytöt pyörtyilevät, tungeksivat ja kirkuvat. The Huffington Postin mukaan erään epäonnisen fanin keikka päättyi vielä huonommin.


16-vuotiaan tytön kerrotaan päätyneen sairaalahoitoon suosikkiyhtyeensä konsertin jälkeen. Tyttö oli kirkunut konsertista keuhkojensa pohjasta ja tunsi seuraavana päivänä olevansa hieman huonovointinen. Hän koki, ettei saanut henkeä kunnolla ja hakeutui siksi Texasilaiseen sairaalaan.

Lääkärit suorittivat nimettömänä pysyneelle tytölle tutkimuksia, joiden seurauksena kävi ilmi, että hänen oireensa johtuivat liiallisesta huutamisesta. Lääkärit tunsivat tytön ihon alla ”napsumista” painellessaan tämän rintaa ja kaulaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Huffington Postin mukaan lääkärit totesivat, että tytön keuhkot olivat romahtaneen ja tämä oli saanut ilmarinnan, joka on tila, jonka seurauksena keuhko painuu sisään ja hengitys vaikeutuu. Tytöllä todettiin ilmarinnan lisäksi kaksi muuta lääketieteellistä tilaa, joissa ylimääräistä ilmaa ja kaasua oli päätynyt sekä hänen kurkkuunsa että hänen keuhkojensa ulkopuolelle ja rintakehän alle.


Lääkärien mukaan tytöllä ei ollut ennestään terveysongelmia, jotka olisivat selittäneet keuhkojen romahtamisen. He epäilivätkin, että koko konsertin läpi kirkuminen, hurraaminen ja huutaminen aiheuttivat tämän terveyden romahtamisen. The Sun -lehti kertoo, että tapaus on terveydenhuollon ammattilaisten mukaan täysin ainutlaatuinen.

– En muista kuulleeni yhtäkään tapausta, jossa keuhkot olisivat romahtaneet popkonsertissa tapahtuneen kirkumisen vuoksi – mutta kaikelle on ensimmäinen kertansa, totesi tapaukseen perehtynyt tohtori Clare Morrison The Huffington Postille.

Tytölle annettiin Texasilaisessa sairaalassa 100 prosenttista happea ja häntä pidettiin tarkkailussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt