Viihde

Napakymppipari kiusallisen erimielinen tulevasta – Jutta, 46, haluaa pitää yhteyttä, mutta Janne, 47, heittää tylyt hyvästit: ”Arrivederci!”

Julkaistu:

napakymppi
Herra X:n paikalla istunut myyntineuvottelija Janne sai matkaseurakseen kuplivan ravitsemustyöntekijä Jutan.
Tänään torstaina esitetyssä Napakympissä neiti B, eli espoolainen ravitsemustyöntekijä Jutta, 46, lähti etsimään rehtiä ja reilua suomalaista miestä, jolla on hampaat suussa.

Herra X:n paikalla istunut vaasalainen myyntineuvottelija Janne, 47, ihastui sanavalmiiseen ja nauravaiseen Juttaan, ja kaappasi hänet mukaan Rooman-matkalle.

Jutan tartuttama iloinen tunnelma jatkui myös parin kuvaamalla matkavideolla.

– Ihana viikko varmasti tulossa, fiilikset on tosi hyvät ja uskon, että meille tulee hyvä reissu, vai mitä Janne, nainen hehkutti lentokentällä.


Paluumatkalla Jutan iloisuus on entisellään, mutta ilmassa leijuu pientä erimielisyyttä tuoreen ihmissuhteen tulevaisuudesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kaveripohjalta lähdettiin reissuun ja kaveripohjalla mentiin, ja varmasti kysellään kuulumisia jatkossa. Hyvä reissu mun mielestä, hehkuttaa Jutta.

– Okei, no lyhyesti tietenkin näin, Janne mutisee vieressä.

Vasta parin erkaannuttua Janne uskaltautuu avautumaan kameralle rohkeammin.

– Sen verran erilaiset toiveet meillä lomasta ja elämästä Jutan kanssa, että ehkä meidän ei tarvitse sen kummemmin yhteyttä pidellä. Mutta ei siinä mitään, arrivederci, mies huikkaa neiti B:lle hyvästit italiaksi.

Napakymppi Nelosella torstaisin klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt