Viihde

Napakymppi olikin täysi huti – Neiti X nukkui pommiin ja heräsi yksin hotellilta: ”En tiedä, missä mies on”

Julkaistu:

napakymppi
Lempi ei leiskahtanut Eeva-Marin ja Joonaksen välille.
Tänään torstaina Napakympissä etsittiin täysosumaa hurmaavalle 33-vuotiaalle Eeva-Marille.

Juuri hoitovapaalta töihin palanneen keravalaisen Eeva-Marin ajatukset menivät parhaiten yksiin liikunnalliseksi ja huumorintajuiseksi itseään kuvailevan herra B:n, eli helsinkiläisen invataksiyrittäjä Joonaksen, 34, kanssa.

Pari ei kaukomatkaa kahmaissut, mutta sai palkinnoksi ihastuttavan kotimaanmatkan Saimaalle.
  • Katso parin tunnelmia matkalta yllä olevalta videolta!

Parin kuvaama matkavideo käynnistyy aurinkoisissa merkeissä, mutta tuulet vaihtoivat suuntaa heti reissun alussa, kun Eeva-Mari heräsi hotellilta yksin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Bussi on lähtenyt ajat sitten, vähän nukuin pommiin, vähän venähti tuo ilta. Täytyy varmaan sitten mennä junalla Savonlinnaan, kiriä porukka. Ja mies, en tiedä missä se on, Eeva-Mari kertoo.

Edellisillasta voipuneen oloinen nainen jatkoi lahjamatkaansa siis yksin.

Hän ei kuitenkaan antanut Herra B:n lähdön latistaa tunnelmaa, vaan kertoi nauttineensa reissusta täysin siemauksin.

– Kyllähän tässä istuskelee yksinäänkin tämän illan. Mies lähti jo kotiin, me ei oikein tultu toimeen. Ihan hyvä näin, hän selitti.


– Ei löytynyt sielunkumppania, mutta mulla oli ainakin ihan hauska reissu. Eläkeläiset, kenen kanssa olin samassa bussissa, oli oikein reteätä porukkaa.

Joonas kommentoi voittomatkaa omalta videoltaan.

– Reissu on ohi ja totesimme aika hyvissä ajoin kumpikin, että olemme aika erilaisia. Toivotaan, että löytäisimme itsellemme kumppanit jotain toista kautta.Ilta-Sanomat tavoitti jo arkeen palanneen Eeva-Marin, jonka mukaan Joonaksen lähdön taustalla ei ollut sen suurempaa draamaa.

– Matkan ajankohta oli hänelle töiden puolesta hieman huono, ja olimme jo etukäteen sopineet, ettei hän osallistu koko matkalle, kun hän on nuo paikat nähnyt jo aiemminkin, Eeva-Mari kertoo.

Vietettyään aurinkoisen terassi-illan Imatralla parin tiet erkanivat. Eeva-Mari uskoo Joonaksen suunnanneen hotellille, kun taas hän jäi viettämään iltaa kaupungille. Eeva-Marin herätessä Joonas oli lähtenyt.

Reissun jälkeen pari ei ole juuri pitänyt yhteyttä toisiinsa.

– Ei tässä ollut mitään, jonka takia jatkaisimme edes kaveripohjalta.

Napakymppi Nelosella torstaisin klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt