Viihde

Marco Hietala avoimena avioerostaan uutuuskirjassa: ajautui suhteeseen liiton aikana – seurustelee nykyään brasilialaisnaisen kanssa

Julkaistu:

uutuuskirja
Nightwishin Marco Hietala kertoo uutuuskirjassa avioerostaan.
Nightwish-yhtyeen basisti Marco Hietala laittoi avioeron vireille keväällä 2016. Muusikko ei kauaa sinkkuna suhannut, sillä hän myöntää olevansa taas varattu mies.

– Minun oli tarkoitus jatkaa huomattavasti pidempään likaisena vanhana miehenä avioliiton pettymyksen ja epäonnistumisen traumojen jälkeen, mutta suunnitelmat muuttuivat. Myönnettäköön, että minulla on nyt tyttöystävä, Marco paljastaa.

Uusi rakas on brasilialainen. Hän ei ole sama latinonainen, jonka kanssa Hietala mainitsee uutuuskirjassa Ruostumaton (Docendo) olleensa suhteessa Etelä-Amerikan-kiertueella vuonna 2015 ja jonka hän myös lennätti mukaansa vähäksi aikaa Euroopan-kiertueelle.

– Näin jälkikäteen olen sitä mieltä, että alitajunta pakotti minut ajamaan seinään aloittamalla suhteen. Sen puolesta puhuu sekin, kuinka nopeasti ihastuminen tapahtui ja kuinka nopeasti se laantui.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suhde kesti vain kuukausia päättyen kesällä 2016.


Kirjassa Hietala kertoo avioliiton kipupisteistä ja puolisoiden ajautumisesta erilleen. Tilanne jumitti kunnes sille uskallettiin laittaa piste.

– Minä sen ratkaisun jouduin lopulta tekemään. Kaikelle on perusteet, mutta lasten lisäksi välitän myös ex-vaimoni mielenrauhasta, joten ei puhuta niistä julkisesti, Hietala pyytää IS:n haastattelussa.

– Kyse on yhdestä elämäni suuresta epäonnistumisesta. Meidän henkilökemiamme olivat niin rapautuneet, että lopulta oli tärkeämpää olla itsekseen ja hyväksyä itsensä. Kävin muutaman kuukauden itsetutkiskelun siitä, mitä 17 yhteistä vuottamme olivat pitäneet sisällään.

Syiden ymmärtäminen ei kuitenkaan vähentänyt pitkän liiton päättymisen aiheuttamaa murhetta.

– Surua tuli käytyä läpi tuijottelemalla järvenselkää kesä 2016.

Kuopiossa keikalla tavanneen ex-avioparin kaksospojat täyttivät tällä viikolla 16 vuotta. Hietala hankki Kuopiosta talon läheltä entistä kotia, joten poikien on helppo oleilla kummankin vanhemman luona.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt