Suvi Teräsniska avoimena Kotiliedessä: piti suhdetta työkaveriinsa sopimattomana: ”Enhän minä voi syödä kuormasta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suvi Teräsniska avoimena Kotiliedessä: piti suhdetta työkaveriinsa sopimattomana: ”Enhän minä voi syödä kuormasta”

Suvi Teräsniska ajatteli ensin, ettei voisi rakastua työkaveriinsa.

12.10.2017 14:05

Laulaja Suvi Teräsniska avautuu Kotilieden haastattelussa suhteestaan aviomieheensä Simo Aaltoon. Teräsniska ja Aalto tutustuivat, kun Aalto aloitti artistin bändissä ääni- ja valomiehenä vuonna 2011.

– Pidin suhdettamme aluksi sopimattomana. Ajattelin, että enhän minä voi syödä kuormasta ja ruveta seurustelemaan meidän bändin monitori-miksaajan kanssa, Teräsniska pohtii Kotiliedessä.

Teräsniskan ja Aallon ystävyys syveni pian rakkaudeksi. He yrittivät jopa pitää suhteensa piilossa muilta bändin jäseniltä. Salailua kesti kuitenkin vain viikon.

– Simo oli ensimmäinen poikaystäväni, 28-vuotias laulajatar tunnustaa.

Pari asteli avioon vuonna 2014, kolme vuotta ensitapaamisensa jälkeen. Heillä on kaksi lasta

Suvi Teräsniska on ollut naimisissa miehensä kanssa kolme vuotta.­

Teräsniska nähdään ensi vuonna televisioon palaavan laulukilpailu X Factorin Suomen tuomarina.

Teräsniskan lisäksi pitkän pöydän takana istuvat räppäri Mikael Gabriel, rokkilegenda Michael Monroe ja samassa ohjelmassa briteissä hurmannut Saara Aalto.

– Veikkaan, että Saara toi ohjelman uudelleen suomalaisten tietoisuuteen, ja siksi haluttiin nyt tehdä uusi kausi. En muista edellisen kauden laulajien tasoa, mutta nyt on todella kovia laulajia mukana.

Teräsniska muistuttaa, ettei laulukisan voittaminen tarkoita automaattisesti Emma-voittoja tai täysiä areenakeikkoja.

– Kisasta se matka vasta alkaa. Minä en tuomarina maalaile kenellekään kultakehyksiä ja pilvilinnoja. Haluan olla realisti myös siinä hommassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?