Hauskaa vai ei? Juha Perälän puujalkavitsi villitsi juontajan fanit – ”Sä vedät sitä väärään suuntaan!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hauskaa vai ei? Juha Perälän puujalkavitsi villitsi juontajan fanit – ”Sä vedät sitä väärään suuntaan!”

Juha Perälä viihdyttää fanejaan myös Instagramissa.

Juha Perälä oli keskiviikkoiltana vitsikkäällä tuulella.

12.10.2017 8:13

Radio Suomipopin suosikkijuontaja Juha Perälä viihdyttää radio-ohjelma Aamulypsyn lisäksi myös Instagram-tililläänkin. Hänellä onkin kuvapalvelussa yli 110 000 seuraajaa.

Keskiviikkoiltana Perälä julkaisi tilillään kuvan, jossa pitää kiinni seinään kiinnitetystä patterista. Jotta kuvan kaksoismerkitys ei jäisi seuraajille epäselväksi, juontaja on lisännyt sen oheen ”selventävän” tekstin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ei meinaa pysyä millään hereillä, niin jengi kehotti, että kun vain vetää tarpeeksi patteria, niin ei nukuta. Toistaiseksi ei ole jeesannut, Perälä vitsailee kuvatekstissä.

Perälä kertoi torstaiaamun radiolähetyksessä, ettei juo kahvia ollenkaan. On siis mahdollista, että hän saa kofeiininsa jostain muualta. Patterilla leukaileva juontaja tarkoittaakin todennäköisesti Battery-nimistä energiajuomaa.

Perälä ei juo kahvia.

Perälän seuraajat lähtivät mukaan leikinlaskuun. Kuva on kerännyt jo 9000 tykkäystä ja lähes yli sata puujalkavitsille naureskelevaa kommenttia.

– Täytyy myös kokeilla, jos tarpeeksi pitkä "kuuri" kuitenkin auttaisi. Nämä pimeät aamut alkavat olla jo niin vaikeita, että eihän tuossa mitään menetä, jos kokeilee.

– Ei se yhdellä kädellä vetämällä autakaan. Sitä pitää vetää ihan kaksin käsin.

– Kertooko kukaan et monenko ampeerin pattereita pitäis vedellä?

– Sä vedät sitä väärään suuntaan!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?