Lindsay Lohan puolusteli ahdistelusta syytettyä tuottajaa – sai törkeät haukut: ”Kun teinitähti muuttuu seksisymboliksi, se vaikuttaa aivotoimintaan”

Lindsay Lohanin mukaan Harvey Weinstein ei ole koskaan käyttäytynyt sopimattomasti hänen seurassaan.

12.10.2017 7:33

Hollywoodin tunnetuimpiin kuuluva elokuvatuottaja Harvey Weinstein, 65, joutui viime viikolla massiivisen skandaalin pyörteisiin. Lukuisien menestyselokuvien tuottajaa vaaditaan tilille naisnäyttelijöiden ahdisteluista 30 vuoden ajalta.

Tapauksen uhrit ovat ilmoittautuneet julkisuuteen ripotellen ja jopa itse Obamat ovat tuominneet miehen teot julkisessa lausunnossaan.

  • Katso oheiselta videolta, kuinka Harvey Weinstein piinasi Miss Italiaa.

Vain harva on asiassa menestyksekkään miehen puolella. Yksi heistä on kohukaunotar, näyttelijä ja muusikko Lindsay Lohan. Asiasta uutisoi Daily Mail.

Lehden mukaan Lohan julkaisi tiistai-iltana Instagramin My Story-toiminnossa videoklipin, jossa hän puolusteli Weinsteiniä ja totesi yksioikoisesti, että miestä kohdellaan hänen mielestään epäreilusti.

– Olen pahoillani Harvey Weinsteinin puolesta, mielestäni se mitä tapahtuu, ei ole oikein, Lohan sanoi somessa.

– Hän ei ole koskaan vahingoittanut minua tai tehnyt minulle mitään pahaa. Olemme tehneet useita elokuvia yhdessä, joten mielestäni kaikkien pitää nyt lopettaa. Se on väärin, nainen sanoi Daily Mailin mukaan.

Lindsay Lohan

Somepäivityksessään Lohan otti kantaa myös tuoreeseen uutiseen siitä, kuinka Weinsteinin vaimo Georgina ilmoitti jättävänsä miehensä. Ilta-Sanomat uutisoi asiasta aiemmin.

– Mielestäni Georginan pitäisi ryhdistäytyä ja seistä miehensä rinnalla, Lohan laukoo.

Yksi Weinsteinin ahdistelemaksi ilmoittautuneista näyttelijättäristä on Siskoni on noita -sarjasta tuttu Rose McGowan, jolta Lohanin somepäivitys ei mennyt sivu suun. Nainen kommentoi Lohanin kantaa kipakan sarkasmin voimin

Rose McGowan

– Pliis, olkaa ymmärtäväisiä Lindsay Lohania kohtaan. Kun lapsinäyttelijä muuttuu seksisymboliksi, se vaikuttaa aivotoimintaan niin, ettei pysty ymmärtämään, McGowan twiittasi.

Please go easy on Lindsay Lohan. Being a child actor turned sex symbol twists the brain in ways you can’t comprehend.— rose mcgowan (@rosemcgowan) October 11, 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?