Uuden ajan fitnessmallit viehkeissä kuvissa – kuka 9 kaunottaresta on suosikkisi voittajaksi?

rac

Julkaistu:

fitnessmalli 2017
Uudistunut Fitnessmalli 2017 -kilpailu ratkeaa 22.10. I Love Me -messuilla, ja tänä vuonna kilpailun sääntöjen lisäksi arvostelu on muuttunut täysin.
Fitnessmalli-kilpailu uudistui tänä vuonna. Samalla myös kisan arvostelu muuttui.

– Yleisesti ottaen kauneuskilpailuissa voittaja määräytyy vain muutamien ihmisten mielipiteen ja mieltymysten mukaan, mutta halusimme tehdä tämänkin aivan uudella tavalla. Tästä syystä kilpailijat keräävät pisteitä koko finaalin ajan erilaisista tehtävistä, ja suurimman pistemäärän kerännyt finalisti vie ykköspalkinnon, kisan järjestäjät Emmi Lehtomaa ja Nina Sarolahti kertovat.


Ilta-Sanomien lukijat pääsevät vaikuttamaan uuden firnessmallin valintaan, sillä tämän äänestyksen perusteella voittajalle on luvassa 5 pistettä kilpailussa, toisen sijan saavuttavalle 3 pistettä ja äänestyksen kolmannelle yksi piste kilpailussa.

Marianne Sendenali, IG: @mariannnen


– Olen kunnianhimoinen hyvinvointialan nuori yrittäjä. Aloitin täysin nollasta ja nyt olen jo pian vuoden työllistänyt itse itseni. Minut tulisi valita vuoden 2017 fitnessmalliksi, koska pystyn esimerkilläni kannustamaan muita nuoria naisia toteuttamaan unelmiaan.

Renata Ali-Raatikainen, IG @renataaliraatikainen


– Fitness on minulle elämäntapa ja haluan toimia mallina siinä, miten terveellisen ruokavalion, levon ja urheilun välinen tasapaino muodostaa pohjan ihmisen hyvinvoinnille. Toimin esimerkkinä myös kaikille siinä, miten ​positiivisella ​energisyydellä, periksi antamattomuudella ja rohkeasti verkostoitumalla pääsee elämässä pitkälle.

Erna-Anna Husko, IG: @ernahusko


– Rakastan motivoida ihmisiä. Kaiken sen jälkeen mitä olen itse käynyt läpi, haluaisin antaa sitä energiaa takaisin muillekin. Jos saan edes yhden ihmisen kääntämään uuden terveellisemmän sivun elämässään, niin olen saavuttanut tavoitteeni.

Anni Vallius, IG @avatraining :


– Haluan toimia kehopositiivisuuden puolestapuhujana sekä inspiraation lähteenä. Pyrin omalla esimerkilläni laajentaa käsitystä fitneksestä, joka itselleni merkitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia, ei tiettyyn muottiin asettumista. Mielestäni edustan juuri sellaista uuden ajan fitnessmallia, jota kilpailussa tänä vuonna haetaan.

Elina Leskinen, @elinaadasofia :


– Olisin paras fitnessmalli 2017, koska haluan inspiroida muita ja näyttää, että hyvinvointi lähtee sisältäpäin. Onnellisuuteen ei tarvita dieettejä, eikä kauneus ei ole painosta kiinni. Kannustan kaikkia olemaan ylpeästi oma arvokas itsensä ja tekemään juuri niitä asioita, joista unelmoi.

Yasmin Kallava, @yasminmariasofia:


– Tavoitteeni on motivoida ihmisiä saavuttamaan tasapaino itsensä kanssa. Hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin on, mutta myös uskallusta haastaa itsensä ja mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. Olisin hyvä fitnessmalli 2017, koska haluan inspiroida ihmisiä tavoittelemaan omia unelmiaan, uskomaan itseensä ja tekemään asioita positiivisen ajattelutavan kautta.

Meri Turunen, IG @mertsi_


– Olen aito, luonnonläheinen ja positiivinen esikuva Lapista. Somessa minulla on ollut jo ennen kilpailua kymmeniä tuhansia seuraajia, ja olen saanut paljon palautetta siitä, että olen pystynyt inspiroimaan seuraajiani ja toimimaan heille esikuvana.

Nina Väisänen, @__ninacarita


– Olen kunnianhimoinen ura-äiti, joka haluaa toimia hyvänä esimerkkinä siinä kuinka äiditkin pystyvät toteuttamaan haaveitaan. Olisin hyvä Fitnessmalli 2017, koska tuon kilpailuun uudenlaista näkökulmaa. Minä äitinä toteutan juuri yhtä unelmaani, sinäkin pystyt mihin vain.

Amanda Essen, @svagtillstark


– Rankan syömishäiriötaustani vuoksi voin auttaa ja tukea ja auttaa toisia, joilla on vaikeuksia. Olen jo vuodesta 2013 käynyt puhumassa nuorten ongelmista ja mitä voisimme tehdä asian hyväksi. Voitto toisi näkyvyyttä työlleni myös Suomessa. Minut erottaa muista se, että minulla on kolme kieltä, joita voin käyttää työssäni: suomi, ruotsi ja englanti.

Vaatteet: Yvette, Kengät: Shooz

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt