Kihlautuneet Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen päättivät hääpäivänsä – kutsuvat intiimiin juhlaan vain läheiset - Viihde - Ilta-Sanomat

Kihlautuneet Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen päättivät hääpäivänsä – kutsuvat intiimiin juhlaan vain läheiset

Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen suunnittelevat häitään.

Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen myönsivät seurustelunsa viime keväänä.­

10.10.2017 20:36

Kihlapari, Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen, oli yhtä hymyä Gustafsbergin ja hyvinvointiluennoitsija-kirjailija Sanna Wikströmin Tsemppikirjan (Otava, 2017) kirjanjulkistustilaisuudessa Helsingissä sijaitsevassa juhlatila Stidilässä sateisena tiistai-iltapäivänä.

Ikkunoiden takana jo kolmatta päivää jatkunut vetinen keli ei juurikaan hillinnyt toisiinsa sohvalle kietoutuneesta parista hohkaavaa lämpöä.

– Olemme äärettömän onnellisia ja iloisia, vaikka ulkona sataa vettä. Joka päivä on se fiilis, että elää elämänsä parasta aikaa, Gustafsberg sanoo.

Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen elävät elämänsä parasta aikaa.­

Tsemppikirjassa Jutta Gustafsberg ja Sanna Wikström jakavat oppinsa paremman elämänkokemuksen puolesta. Gustafsberg ja Juha Rouvinen kertovat, että tsemppaavat toisiaan joka päivä.

– Lähtökohtaisesti ajattelen hyvin positiivisesti asioista, mutta kyllä Juha saa päivittäin tsempata mua, Gustafsberg naurahtaa.

Kirjanjulkistamispäivä on ollut Gustafsbergille kiireinen. Hän kertoo, että kihlatun läsnäolo ja rauhoittavat sanat ovat auttaneet, kun paniikki on meinannut iskeä.

– Me tullaan joka päivä tilanteisiin erilaisilla energioilla. Mielestäni meillä on todella hieno kyky lukea ja kuunnella toista, Rouvinen komppaa.

Jutta Gustafsbergin ja Juha Rouvisen kihlausuutinen tuli ilmi syyskuussa, kun pari vahvisti ilouutisen Ilta-Sanomille. Tuolloin Rouvinen sanoi, että pari menee naimisiin ennemmin kuin myöhemmin.

Hääpäivä on heidän mukaansa lyöty lukkoon ja suunnittelut ovat käynnissä. Häiden ajankohdan pari haluaa pitää itsellään, mutta kertoo, että häistä ei tule suurta seurapiiritapahtumaa. Paikalle kutsutaan läheisistä koostuva joukko.

– Todella kauniit, tunnelmalliset ja intiimit, Rouvinen kuvailee tulevia häitä.

Tuleviin häihin kutsutaan vain läheisistä koostuva joukko.­

Rouvisen mukaan parin rakkaus syvenee joka päivä. Ja se on hieno kokea.

– Meidän rakkauteen liittyy vertauskuva köydenpunomisesta. Sitä tehdään säie kerrallaan. Jokainen rakkaudellinen teko tuo siihen vähän lisää, ja se vain vahvistuu ajan kanssa.

Vuosi on ollut molemmille työntäyteinen. Molemmat olivat muun muassa keväällä mukana Fox-kanavan Tehtävä Lapissa -ohjelman kuvauksissa.

Uutuuskirjan idea sai alkunsa vuosi sitten. Gustafsberg kertoo, että kirjojen tekeminen tuntuu hänestä omalta. Parin ajatuksissa onkin kirjoittaa yhteinen kirja.

– Enemmän mennä sinne rakkauteen liittyviin asioihin. Tosi paljon meitä molempia kiinnostaa, miten ihmiset voisivat paremmin, Gustafsberg sanoo.

Sanna Wikströmin ja Jutta Gustafsbergin Tsemppikirja julkaistiin tiistaina.­

Gustafsberg on oivaltanut omassa arjessaan pieniä yksinkertaisia asioita, jotka eivät ole riippuvaisia mistään ulkopuolista asiasta, kuten materiasta ja ulkonäöstä.

– Vaan siitä, miten sulla on itsellä hyvä olla, hän summaa ja jatkaa, että sitä fiilistä hän haluaa välittää myös eteenpäin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?