Lionel Richie raivostui tyttärelleen – vehtaa Kourtney Kardashianin 15 vuotta vanhemman ex-miehen kanssa: ”Huonoin mahdollinen valinta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lionel Richie raivostui tyttärelleen – vehtaa Kourtney Kardashianin 15 vuotta vanhemman ex-miehen kanssa: ”Huonoin mahdollinen valinta”

Pari kävi viikonloppuna yhteisellä matkalla.

9.10.2017 20:28

Seurapiirikaunotar Kourtney Kardashianin ex-mies ja kolmen lapsen isä Scott Disick, 34, tapailee maailmankuulun laulaja Lionel Richien tytärtä Sofia Richietä, 19.

Amerikkalainen lehdistö on kirjoittanut kaksikon romanssihuhuista jo tovi sitten, mutta nyt pari on nähty jälleen avoimesti yhdessä. Asiasta uutisoi muun muassa eonline.com.

Viikonloppuna rakastavaiset nähtiin käsikädessä yhteisellä matkalla Meksikon Punta Mitassa ja Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

Jo syyskuussa pari oli bongattu pussailemasta toistensa seurassa romanttisilla illallisilla.

Videolla pari viettää yhteistä aikaa syyskuussa.

Nyt myös mallinuraa luova Sofia Richie on julkaissut Instagram-tilillään kuvan parista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Amerikan Idolsin tuomaristossa istuvan Lionel Richien kerrotaan olevan raivoissaan tyttärensä suhteesta 15 vuotta vanhempaan Disickiin, uutisoi People.com.

– Hänen mukaansa Scott on huonoin mahdollinen valinta tyttärensä poikaystäväksi ja hän on kasvattanut tyttärensä parempaan, sisäpiiriläinen kertoo lehdelle ja jatkaa.

– Hän ajattelee, että Sofia kunnioittaisi itseään enemmän. Lionel tietää Scottin naistenmiehen maineesta eikä halua nähdä tyttäreensä sattuvan.

Ilta-Sanomat uutisoi kesäkuussa, että Lionel Richie on osoittautunut suojelevaksi isäksi, joka paikantaa tyttärensä puhelimen kerran päivässä.

Sofia Richie kertoi asiasta Twitter-tilillään.

Pari hempeili illallisella syyskuussa.­

Vuonna 2006 tavanneet Kourtney ja Scott ehtivät olla yhdessä lähes kymmenen vuotta. Parin kuopus syntyi joulukuussa 2014. Seuraavana vuonna pari erosi.

Amerikkalainen viihdesivusto TMZ uutisoi elokuussa, että Kourtney suhtautuu uutiseen entisen miehensä uudesta heilasta rauhallisesti.

Kourtney Kardashianilla on Instagram-tilillään lähes 60 miljoonaa seuraajaa. Hän päivittää ahkerasti kuvia perheensä elämästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?