Megan Foxin 5-vuotias poika pukeutuu mekkoihin – some näytti ruman puolensa: ”Olet sairas nainen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Megan Foxin 5-vuotias poika pukeutuu mekkoihin – some näytti ruman puolensa: ”Olet sairas nainen”

”Antakaa lasten olla sellaisia, kuin ovat”, Noahia puolustetaan.

9.10.2017 16:10

Näyttelijä Megan Foxin poika Noah, 5, rakastaa Frozenia ja pukeutuu mielellään mekkoon, jossa on Elsa-prinsessan kuva, Teenvogue kertoo.

Kun Meganin poika nähtiin julkisuudessa mekossa, somehulina oli valmis alkamaan. Noahin vanhempia syytettiin pojan sukupuoli-identiteetin hämärtämisestä.

Ja palaute oli lähes lukukelvotonta: ”Ei arvoja. Ei moraalia. Edistää perversioita”.

– Älä anna poikasi pukeutua prinsessan mekkoihin. Se on todella hämmentävää lapselle, eräs kirjoitti Expressenin mukaan.

– Jos poikasi haluaa ostaa mekon, on järkevää sanoa ei. Sen sijaan sinun olisi pitänyt ostaa hänelle Turtles-paita, toinen neuvoi.

– Megan, olet sairas nainen. On todella kamalaa nähdä, kuinka opetat poikasi homoksi. Hän on lapsi, ja sinä olet perverssi, väittää kolmas henkilö.

Noahin isä Brian Austin Greene ei moista kuunnellut hetken vertaa.

– Olen kuullut, että jotkut ihmiset eivät hyväksy sitä, että poikani pukeutuu mekkoihin. Heille minulla on vain yksi viesti: minä en välitä. Noah on vasta 5-vuotias, ja jos hän haluaa pukeutua mekkoon, hän pukeutuu mekkoon ja sillä selvä. Me emme tuputa sukupuoleen liittyviä stereotypioita lapsillemme. He saavat tutkia ja leikkiä vaatteilla ilman tuomitsemista. Näin helppoa se on. Jatkakaa, Greene ärähti.

Kaikki eivät sentään lähteneet mukaan ilkeilyyn. Myös positiivista palautetta kuului.

– Antakaa lasten olla sellaisia, kuin ovat, eräs kirjoitti somessa.

– Rakastan tätä kuvaa, toinen kehui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?