Jasmin Mäntylä julkaisi kuvan uuden rakkaansa Jarmon kanssa – ”Normilauantai” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jasmin Mäntylä julkaisi kuvan uuden rakkaansa Jarmon kanssa – ”Normilauantai”

Jasmin Mäntylä ja Jarmo poseeraavat Oulussa otetussa kuvassa onnellisena. -Minä ja mun rakkaus, Mäntylä on kirjoittanut kuvatekstiksi.

8.10.2017 17:32

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä julkaisi sunnuntaina Instagramissa onnellisen kuvan yhdessä uuden miesystävänsä Jarmon kanssa. Kuvan tiedoissa Mäntylä kertoo, että kuva on otettu lauantai-iltana Oulun Myllytullissa.

– Normilauantai. Minä ja mun rakkaus, Mäntylä on kirjoittanut kuvatekstiksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Mäntylä kertoi heinäkuun alussa eronneensa entisestä miesystävästään Richard Testeristä. Syyskuussa Mäntylä paljasti blogissaan löytäneensä uuden rakkauden. Mäntylä kertoi tuolloin saaneensa elämäänsä sellaisen ihmisen, joka tekee hänet erittäin onnelliseksi.Jasmin ja Jarmo ovat seurustelleet noin kolmisen kuukautta.

– Olen saanut nauttia sellaisesta kohtelusta, josta olen aina haaveillut. Olen saanut elämääni sellaisen ihmisen, jota olen elämääni aina toivonut. Tällä hetkellä en siis voisi olla tyytyväisempi, rakastunut Mäntylä hehkutti blogissaan syyskuussa.

Mäntylä kertoi, että hän on viihtynyt uuden miesystävänsä kanssa hyvin ja pari viettääkin aikaa yhdessä joka päivä.

Jasmin Mäntylä on hehkuttanut blogissan olevansa tällä hetkellä erittäin onnellinen.

Mäntylä paljasti Instagramissa heinäkuussa, että hänen edellinen parisuhteensa päättyi hiljattain. Mäntylä seurusteli häntä 15 vuotta vanhemman australialaisliikemies, Richard Testerin kanssa.

– Erostamme olen ainoastaan iloinen ja helpottunut, joten onnittelut asian suhteen ovat enemmän tervetulleita kuin pahoittelut. Mulla on kaikki enemmän kuin hyvin; tuntuu kuin olisin hypännyt pois joltain jakomielitautiselta vuoristoradalta, joten kyllähän se tuntuu hyvältä! hän kertoi tuolloin.

Entisen pariskunnan vuonna 2015 alkanut suhde päättyi hyvissä väleissä. Mäntylä korosti hänen Testerin olevan hänelle yhä erittäin tärkeä ihminen.

Aiemmin Mäntylä oli avioliitossa itseään 30 vuotta vanhemman Dennis Bramleyn kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?