Marttayhdistyksen naiset rinnat paljaina – haluavat herättää keskustelua

Maalahden martat poseerasivat rohkeissa kuvissa rintasyöpätutkimuksen hyväksi.

Martat halusivat herättää huomiota rohkeilla, mutta lämminhenkisillä kalenterikuvillaan.

7.10.2017 18:55

Maalahden Marttayhdistyksen rohkeat naiset poseeraavat rinnat paljaina upeissa kalenterikuvissa. Kuvien tarkoituksena on kiinnittää huomiota rintoihin ja rintasyöpätutkimukseen.

– Tänä päivänä rinnat ovat usein huomion kohteena. Miten rinnat istuvat yhteen oman minäkuvan ja vartalonkuvan kanssa? Millainen asema rinnoilla on yhteiskunnassamme ja taiteessa? Ovatko rinnat samanarvoisia? Mitä tapahtuu, kun rinnat sairastuvat?

Näihin kysymyksiin Maalahden Marttayhdistys (Malax Mittemellan Marthaförening) lupaa vastauksia projektissaan luentojen ja neuvonantojen muodossa. Yhdistyksen kotisivujen mukaan tapahtuma järjestetään sunnuntaina 8. lokakuuta Maalahdessa.

Marttayhdistyksen puheenjohtaja Sara Snickars kertoo IS:lle tarkemmin kuvauksista. Snickarsin mukaan kalenterikuvien kokoon saaminen hyvän asian vuoksi oli paljon helpompaa kuin hän oli etukäteen kuvitellut. Moni suostui kuviin oikopäätä.

– Halusimme herättää tietoisuutta ja keskustelua. Keräämme kalenterin avulla rahaa rintasyöpää sairastavien hyväksi, Snickars sanoo.

Snickars poseerasi itsekin kuvissa ilman rihman kiertämää.

– Kun saimme idean, ei ollut itsestään selvää, uskaltaisinko mennä mukaan. Mutta sitten lupasin mennä, ja kuvaajan kanssa se ei enää tuntunut yhtään ihmeelliseltä.

– Kun näin kuvat, olin ylpeä, että olen mukana, hän lisää.

Katso upeat kalenterikuvat alla!

 

 

 

Tammikuu

Toukokuu

Syyskuu

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?