Jaajo Linnonmaa ei pysty pidättelemään nauruaan – Miljonääri-kisaajan järjenvastainen menettelytapa on liikaa: ”Nyt uidaan syvissä vesissä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jaajo Linnonmaa ei pysty pidättelemään nauruaan – Miljonääri-kisaajan järjenvastainen menettelytapa on liikaa: ”Nyt uidaan syvissä vesissä”

Sekä Jaajo Linnonmaalla että studioyleisöllä on naurussa pidättelemistä, kun kilpailuvierassa on Leo Piirto.

7.10.2017 17:14

Lauantai-iltana nähtävässä Haluatko miljonääriksi? - jaksossa kisaava Leo Piirto päättelee pelottomasti vastaukset sellaisiinkin kysymyksiin, joiden aihepiiri on hänelle täysin vieras. Ohjelman juontaja Jaajo Linnonmaa kysyy nuorelta mieheltä kysymyksen suositusta amerikkalaiskomedia Frasierista.

  • Katso tilanne yllä olevalta videolta!

Vuosina 1993–2004 esitetyssä Frasierissa seurataan omaa terapeuttista radio-ohjelmaansa Seattlessa luotsaavaa Frasier Cranea (Kelsey Grammer). Mutta mikä mahtaakaan olla Frasierin pikkuveljen nimi?

– Tämä oli sellainen asia, joka mulla oli listalla, että olisi pitänyt valmistautumisessa tehdä, mutta ei, en ehtinyt, Piirto toteaa kysymyksen kuultuaan.

Leon tapa pohtia kysymyksiä huvittaa sekä yleisöä että Jaajoa.­

Vaihtoehtoina ovat A. Jack B. Niles C. Albert ja D. Eddie.

– En usko, että kukaan kontakteistanikaan on katsonut tätä sarjaa. Voipi olla, että pitää mennä nyt niin sanotusti riskillä. Mikä noista kuulostaa psykiatrilta, Piirto pohtii.

– Albert voisi olla hyvä psykiatrinimi, samoin Niles. Jack ei välttämättä, eikä Eddie.

Jaajoa naurattaa miehen arvuuttelu.

– Nyt me uidaan syvissä vesissä. Sulla ei ole hajuakaan ohjelmasta. Kun lähdetään käsikirjoittamaan tv-sarjaa, niin minkä niminen voisi olla psykiatriveli. Aivan mahtavaa, Jaajo toteaa.

Leo Piirto ja juontaja-Jaajo poseerasivat yhteiskuvassa ohjelman kuvauksissa.­

Hetken pähkäiltyään Piirto päättää käyttää Fifty-Fifty-oljenkorren, jolloin jäljelle jää kaksi vastausvaihtoehtoa: Eddie ja Niles.

– Eddie on raflaava nimi, se voisi olla se, mutta Niles on vähän psykiatrisempi-

Jaajon lisäksi myös studioyleisöä huvittaa kilpailijan suhtautumistapa kysymykseen ja studiossa kuuluukin äänekästä hihitystä. Lopulta Piirto vastaa vaihtoehdon B. Niles, joka onkin täysin oikea vaihtoehto. Toiseksi vaihtoehdoksi jäänyt Eddie, oli sarjassa Frasierin ja Nilesin isän Martinin koira.

Haluatko miljonääriksi? Nelosella ja Ruudussa lauantaina kello 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?