Nyt puhuu Susanna Karalahti: ”Jere jätti minulle asuntovelat ja kaiken muun hoidettavaksi”

Jere Karalahden ex-vaimo Susanna Karalahti kertoo ajasta, jolloin hän jäi lapsen kanssa yksin, kun Jere lähti Nannan matkaan.

Jere ja Susanna Karalahti kuvattuna vuonna 2003. Lähes 20 vuoden liitto päättyi, kun Jere jätti Susannan Nanna Koiviston takia.

7.10.2017 6:00

Vain harvakseltaan julkisuudessa esiintyvä ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden ex-vaimo Susanna Karalahti sai myöhään torstai-iltana käsiinsä Karalahden tuoreen elämäkerran Jere (WSOY).

Hän pääsi vasta tuolloin tutustumaan kirjan sisältöön, vaikka kirjassa kerrotaan runsaasti Susannan ja Jeren elämästä.

Yksi Susannaa koskevista kohdista liittyy siihen, miten Jere päätti lähteä Nanna Koiviston (nyk. Karalahden) matkaan ollessaan vielä naimisissa Susannan kanssa.

– Se tarina on täysin tosi, että Jere lähti eräänä keskiviikkona raveihin Vermoon, eikä koskaan tullut takaisin kotiin. En tosin tiennyt, ettei hän palaa enää koskaan, Susanna kertoo IS:lle.

– Hän kertoo kirjassa, että hän jätti minulle kolmikerroksisen talon, auton ja irtaimiston, mutta sitä kirjassa ei kerrota, että hän jätti minulle myös asuntovelat ja kaiken muun hoidettavaksi. Tytärtämme Ronjaa hän ei nähnyt lähtönsä jälkeen puoleen vuoteen, Susanna sanoo.

Susanna on saanut oman elämänsä eron jälkeen hyvään tasapainoon ja tekee pitkiä työpäiviä useammassa työpaikassa. Häntä harmittaa ainoastaan se, että Jere laiminlyö velvollisuuksiaan eikä maksa 450 euron elatusmaksua Ronja-tyttärelle.

– Ulosotossa on tällä hetkellä puolen vuoden elatusmaksut. Kun kysyn niistä, Jere vastaa ainoastaan, että ei kiinnosta.

  • Kuuntele alla olevalta olevalta videolta, mitä Jere Karalahti kertoo ensimmäisestä yhteisestä yöstään Nannan kanssa:

Nykyään kerrostalossa tyttärensä kanssa asuva Susanna on pohtinut ennen kaikkea sitä tapaa, jolla ero tuli.

– Meillä oli 19 vuoden aikana paljon hyviä aikoja, ja seisoin hänen rinnallaan ylä- ja alamäissä. Erotapa jätti särön siihen, mitä meillä oli. Jollain tavalla se vesitti koko yhteisen elämän, Susanna pohtii.

Lue Susanna Karalahden haastattelu kokonaisuudessaan Ilta-Sanomien viikonvaihteen lehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?