Viiden lapsen isoisä rakastui 24-vuotiaaseen thaimaalaisnaiseen – kosi vain parin päivän tapailun jälkeen: ”Olo on kuin lottovoittajalla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Viiden lapsen isoisä rakastui 24-vuotiaaseen thaimaalaisnaiseen – kosi vain parin päivän tapailun jälkeen: ”Olo on kuin lottovoittajalla”

Amerikkalaisen Davidin ja thaimaalaisen Annien häät esitetään tv:ssä, jos pari pääsee alttarille asti.

6.10.2017 22:09

Amerikkalainen David, 48, löysi elämänsä rakkauden yllättäen lomaillessaan Thaimaassa. David kertoo hänen ja morsiamensa uskomattoman rakkaustarinan suositussa 90 päivää morsiamena -sarjassa, jossa seurataan kansainvälisten parien seurustelua.

Sarjassa usein täysin erilaisista kulttuureista tulevat parit selvittävät saavatko he rakennettua yhteisen elämän. Heillä on 90 päivää aikaa tehdä päätös siitä, että haluavatko he mennä naimisiin vai erota.

People-lehti kertoo Kentuckysta kotoisin olevan Davidin 21 vuotta kestäneen avioliiton päättyneen eroon. David kertoo ohjelmassa elämänsä mullistuneen täysin hyvin lyhyen ajan sisällä kun mieheltä lähti vaimo, auto ja koti.

– Elämäni oli niin pahassa jamassa, etten toivoisi samaa edes pahimmalle vihamiehelleni, David kertoo ohjelmassa.

Ylipainoinen David päätti muuttaa elämänsä suunnan sairauskohtauksen jälkeen. Hän laihdutti ja lähti parantamaan särkynyttä sydäntään Thaimaahan.

Thaimaassa kaikki muuttui. David kertoo 90 päivää morsiamena -sarjassa tavanneensa paikallisessa karaokebaarissa sattumalta 24-vuotiaan Annien.

Nuori thaimaalaisnainen vei Davidin sydämen mennessään ja he viettivät tiiviisti aikaa yhdessä Davidin loman ajan. Kymmenen päivän tapailun jälkeen David sanoo olleensa niin varma tunteistaan, että hän kosi Annieta.

It's almost time! Here's your first look at the season premiere of #90DayFiance. https://t.co/6zeituNm9A pic.twitter.com/P5xSfzJzAB— TLC Network (@TLC) 5. lokakuuta 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

David sanoo ohjelmassa löytäneensä elämänsä rakkauden, eikä parin 24 vuoden ikäero näy miehen mielestä missään arjen osa-alueilla.

– Istuin karaokebaarissa. Olin juuri lähdössä kun kuulin jonkun laulavan. Hänen äänensä oli kuin enkelillä. Siitä se lähti, David kertoo parin ensikohtaamisesta.

– Hän on vain 24-vuotias ja hän saa minut tuntemaan itseni paljon todellista ikääni nuoremmaksi. Olemme hyvin leikkisiä ja luonteemme sopivat hyvin yhteen. Hän on uskomaton nainen. Olo on kuin lottovoittajalla, David ylistää kihlattuaan ohjelmassa.

90 Day Fiancé: 48-Year-Old Kentucky Man Proposes to 24-Year-Old 'True Love' in Thailand After 10 Days Together https://t.co/iw39j1338W— People (@people) 5. lokakuuta 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

People kertoo Davidilla olevan kolme lasta ja viisi lastenlasta, eikä perhe ole täysin varma siitä, että tuleeko suhde kestämään.

Annie on kotoisin hyvin köyhästä kylästä ja Peoplen mukaan Davidin perhe pelkää naisen käyttävän miestä hyväkseen päästäkseen asumaan Yhdysvaltoihin.

– Minulla on hyvä olla hänen kanssaan. Hän on hyvä mies ja tekee minut onnelliseksi, Annie kertoo ohjelmassa.

Suomessa 90 päivää morsiamena -sarjaa on esittänyt TLC-kanava.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?