EVS: Jere Karalahti kertoo kaiken huumesekoiluista elämäkerrassaan – kirjan sisältö tulee Nanna-vaimolle yllätyksenä: ”Ei ole lukenut” - Viihde - Ilta-Sanomat

EVS: Jere Karalahti kertoo kaiken huumesekoiluista elämäkerrassaan – kirjan sisältö tulee Nanna-vaimolle yllätyksenä: ”Ei ole lukenut”

Jere Karalahti kertoi Enbuske, Veitola & Salmisessa elämäkertansa sisällön tulevan yllätyksenä jopa hänen omalle vaimolleen.

5.10.2017 21:45

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahdesta julkaistaan huomenna perjantaina Aki Linnanahteen kirjoittama elämäkertakirja Jere (WSOY).

Karalahti vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kertomassa miksi halusi kertoa koko tarinansa elämäkertakirjassa.

Karalahti sanoi ohjelmassa, ettei ole koskaan aikaisemmin kertonut koko tarinaansa. Kirjassa käsitellään hänen uransa ja yksityiselämänsä värikkäitä vaiheita, päihdeongelmia unohtamatta.

Karalahtea haastatellut Maria Veitola sanoi järkyttyneensä luettuaan kirjasta, kuinka vakava päihdeongelma miehellä oli.

– No joo. Näin jälkeenpäin on miettinyt. Silloin aikoinaan ei ollut muuta juttua. Se oli mun juttu. Pelasin lätkää ja biletin, Karalahti sanoi.

Karalahti kertoi, että häntä on pyydetty kirjoittamaan elämäkerta jo vuosia sitten, mutta vasta nyt aika tuntui oikealta.

– Uskon, että olen muuttunut niin paljon ihmisenä. Nyt ajan kanssa. Itsekin tiedostan, että on aika poikkeuksellinen elämä ja tarina, haluan jakaa sen.

Maria Veitola kysyi ovatko Karalahden läheiset lukeneet kirjan ennakkoon. Mies sanoi osan kirjan sisällöstä tulevan yllätyksenä monille läheisillekin. Hänen 17-vuotias Ronja-tyttärensä on lukemassa kirjaa parhaillaan, mutta vaimo Nanna Karalahti ei ole kirjaa lukenut.

– Nanna ei ole lukenut kirjaa. Ronja lukee parhaillaan, Karalahti kertoi.

– En ole koskaan kertonut kaikkea kenellekään. Tossa on melkein kaikki, Karalahti virnisti.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?