Onnenpyörä palaa ruutuun – juontajina Sara Sieppi ja Jethro Rostedt - Viihde - Ilta-Sanomat

Onnenpyörä palaa ruutuun – juontajina Sara Sieppi ja Jethro Rostedt

Jethro Rostedt ja Sara Sieppi juontavat TV5:n Onnenpyörän!

4.10.2017 10:40

Suosikkiohjelma Onnenpyörä palaa ruutuun ensi keväänä TV5-kanavalla. Wheel of Fortune -formaattiin perustuva legendaarinen visailuohjelma Onnenpyörä tuo TV5:lle ensi keväänä aimo annoksen viihdettä ja yllätyksiä huumoria unohtamatta.

Visailua luotsaavat Jethro Rostedt ja Sara Sieppi.

Kaksikolle pesti rakastetun ja pitkäikäisen visailun puikoissa on mieleinen.

– Mä olen niin otettu. Kirjaimellisesti. Muistan kirkkaana ne teini-iän päivät, kun koko perheen voimin katsottiin silmät pyöreinä Janne Porkkaa ja Onnenpyörää. Juontaminen yhdessä Sara Siepin kanssa tulee varmasti olemaan mahtavaa. Ostatko vokaalin vai laitatko pyörän pyörimään? Voi että, jännittää jo nyt! Jethro riemuitsee.

Myös Sieppi, joka vastaa ohjelmassa onnenpyörän pyörittämisestä, odottaa kuvauksia innolla.

– Toivottavasti tämä ohjelma kokoaa kaikenikäiset tv:n katsojat ruudun ääreen viettämään rentoa iltaa hyväntuulisessa peliohjelmassa, jossa on pelkästään positiivista fiilistä, Sara sanoo.

TV5 kertoo, että ohjelmaan haki mukaan yli tuhat eri-ikäistä kisaajaa. Ohjelmassa kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja. Sektoreissa on erisuuruisia pistesummia, mutta vaarana on myös joutua rosvosektorille ja menettää kaikki pisteensä. Kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt kisaaja.

Ohjelman TV5:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?