Näyttelijä Mikko Majanlahden musertava suru: menetti alkuvuodesta vaimonsa ja nyt poikansa – ”Ei ollut minkäänlaisia viitteitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Mikko Majanlahden musertava suru: menetti alkuvuodesta vaimonsa ja nyt poikansa – ”Ei ollut minkäänlaisia viitteitä”

Mikko Majanlahden vuosi on ollut täynnä surua.

Mikko Majanlahdella on takana hyvin raskas vuosi – hän on menettänyt sekä vaimonsa että poikansa.­

4.10.2017 9:50

Tampereelta kuului maanantain surullisia uutisia, kun näyttelijä-ohjaaja Antti Majanlahden kerrottiin kuolleen. Useista tv-, elokuva- ja teatterisuorituksistaan tuttu Majanlahti oli kuollessaan vain 50-vuotias.

Näyttelijäkollegat ja läheiset ovat olleet surun murtamia Majanlahden yllättävästä kuolemasta. Yksi suurimmista surijoista on Majanlahden isä, eläkkeellä oleva näyttelijä ja teatterinjohtaja Mikko Majanlahti.

Majanlahden kuolinsyy ei ole vielä selvillä, sillä terveen näyttelijän kuolema tuli kaikille täytenä yllätyksenä.

– Täysin yllätyksenä tuli. Ei ollut minkäänlaisia viitteitä. Muuta syytä siihen, miten se on tapahtunut, niin ei ole tiedossa, ennen kuin ruumiinavaus suoritetaan.

  • Katso alla olevalta videolta kooste Antti Majanlahden elämästä.

Majanlahti menehtyi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Raumalla sijaitsevasta asunnostaan. Tampereella virallisesti asuvalla Majanlahdella oli asunto Raumalla hänen töidensä vuoksi. Mies ohjasi parhaillaan Rauman kaupunginteatterissa Rakastunut Ryti -nimistä musiikkinäytelmää.

– Antti löydettiin Raumalta, ja sieltä hänet vietiin Turun keskussairaalaan, jossa ruumiinavaus suoritetaan. Emme tiedä vielä mitään enempää, Mikko Majanlahti kertoo.

– Häntä ei voitu tuoda vielä Tampereelle, sitä on kysytty.

Antti Majanlahden kuolema oli suuri järkytys kaikille näyttelijän läheisille.­

Majanlahti harmittelee, että he ovat joutuneet tällaisella surunhetkellä byrokratian rattaisiin.

– Sitten joskus, kun saamme hänet Tampereelle, niin se on sitten itse hoidettava. Ikävää, että tällaisessa tilanteessa joutuu byrokratian rattaisiin. Eihän tässä ajattele kuin muitakin ihmisiä, jotka joutuu samanlaista kokemaan.

Vuosi 2017 on ollut Majanlahden perheelle todella raskas, sillä Antin äiti ja Mikon vaimo, niin ikään uransa näyttelijänä tehnyt Maija-Liisa Majanlahti kuoli tammikuussa. Näyttelijätär kuoli 77-vuotiaana vakavan sairauden murtamana.

– Sanotaanko näin, että eihän tämä kevyttä ole ollut, Majanlahti toteaa surullisena.

– Tytär on ollut mulla apuna, hän kertoo näyttelijätyttäreensä Sanna Majanlahteen viitaten.

Majanlahtea jäivät kaipaamaan myös hänen vaimonsa ja heidän kaksi lastaan.

Maija-Liisa Majanlahti menehtyi alkuvuodesta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?