Hugh Hefnerin kuolinsyy varmistui – lääkkeet eivät tepsineet ärhäkkään bakteeriin - Viihde - Ilta-Sanomat

Hugh Hefnerin kuolinsyy varmistui – lääkkeet eivät tepsineet ärhäkkään bakteeriin

Hugh Hefnerin kuolinsyy on selvinnyt.

3.10.2017 21:38

Playboy-imperiumin perustaja Hugh Hefner kuoli viime viikolla 91-vuotiaana.

Kuolemasta kerrottiin torstaiaamuna Suomen aikaan ja miehen uutisoitiin nukkuneen pois rauhallisesti kotonaan läheisiensä läsnäollessa.

Nyt Hefnerin virallinen kuolinsyy on saatu selville. Los Angelesin terveysviranomaisten mukaan Hefner kuoli verenmyrkytyksestä johtuneeseen sydämen pysähdykseen ja hengitysvajeeseen. Lisäksi hänellä oli niin paha kolibakteeri, että lääkkeet eivät tehonneet siihen.

Asiasta uutisoi muun muassa The People -lehti.

Hefner oli syntynyt huhtikuun 9. päivä vuonna 1926 Chicagossa. Hän perusti imperiuminsa aloittamalla miestenlehti Playboyn julkaisun joulukuussa 1953. Lehdessä poseerasi alastomana ikoninen Marilyn Monroe.

– Hugh M. Hefner, amerikkalainen ikoni joka vuonna 1953 esitteli maailmalle Playboy-lehden ja rakensi yhtiöstä yhden maailman tunnistettavimmista brändeistä, nukkui rauhallisesti pois kotonaan Playboy-kartanossa läheistensä ympäröimänä, Playboy Enterprisesin tiedotteessa kerrottiin viime viikolla.

Hefner haudattiin lauantaina haudan lepoon Los Angelesissa sijaitsevalle Westwood Memorial Parkin hautausmaalle.

Playboy-mogulin viimeinen leposija sijaitsee Marilyn Monroen haudan vieressä. Hefner osti Monroen kryptan vieressä olevan hautaholvin vuonna 1992 75 000 dollarilla.

– Aion viettää iäisyyteni Marilynin kanssa, Hefner sanoi haastattelussa vuosia sitten.

Hefner oli naimisissa Crystal Hefnerin, 31, kanssa. Pari astui avioon Playboy-kartanossa vuonna 2012, jolloin Hugh oli 86-vuotias, vaimon ollessa 26. Nuorikko oli Hefnerin kolmas vaimo.

Hänellä oli neljä aikuista lasta: Christie Hefner, David Hefner, Marston Hefner ja Cooper Hefner. Hefner sai Christien ja Davidin ensimmäisen vaimonsa Millie Williamsin kanssa, Marston ja Cooper syntyivät puolestaan liitosta Kimberley Conradin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?