Martina Aitolehden Vain elämää -ilmoitus paljastui huijaukseksi – kanavapäällikkö: ”Sub kantaa vastuuta, jos aiheutuu seuraamuksia”

Julkaistu:

kampanja
Sosiaalisessa mediassa levinnyt Vain elämää -ilmoitus paljastui huijaukseksi.
Somekäyttäjät hieraisivat tiistaina silmiään, kun Instagramiin ja Facebookkiin ilmestyi tieto ”uudesta Vain elämää -ohjelmasta”. Esimerkiksi Martina Aitolehti ja Cristal Snow ilmoittivat olevansa mukana Sub-kanavalle siirtyvässä sarjassa.

Aitolehti ja Snow julkaisivat kuvia, joissa he poseerasivat yhdessä muun muassa Sara Chafakin ja VilleGallen kanssa, ja hehkuttivat suosikkiohjelmaan osallistumista.

Epäilykset musiikkiohjelman uudistumisesta heräsivät oitis. Moni asiaa kommentoinut tulistui ilmoituksesta ja ilmoitti, ettei aio seurata uutta sarjaa.

Myös moni IS:n lukija hämmästeli sarjan kohtaloa ja arveli, että kyseessä saattaisi olla Subilla alkavan Punk’d Suomi -ohjelman mainos.


Vain elämää -sarjaa esittävän Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso kommentoi Ilta-Sanomille, että Sub-kanavan kuvat on pantu merkille.

– Kyllä me huomioimme, että kyseessä on varmastikin jonkin heidän komedian markkinointi. Totesimme, että ohitamme asian ja kiitämme huomionosoituksesta Suomen suurimmalle tv-ohjelmalle.

Hämmentävät kuvat ja shokki-ilmoitus paljastuivat iltapäivällä mainostempuksi, kun kanava kertoi Facebook-sivullaan, että kyseessä todella oli uutuussarjan mainoskampanja.

Punk’d Suomi -ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt huijaavat toisiaan. Kanava tiedotti, että nyt sarja onnistui huijaamaan koko Suomea.


Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa kommentoi IS:lle, että uuden ohjelman idea on, että julkisuudesta tuttu henkilö tekee tuttavalleen lämminhenkisen vedätyksen.

– Kun mietimme, millä tavalla saisimme ihmiset ymmärtämään, mistä tässä on kyse, totesimme, että meidän on pakko tehdä sellainen teko, Ogawa sanoo.

Tällä kertaa Sub halusi muistaa kanavakilpailijaansa Nelosta. Vedätystä suunniteltiin reilu kuukausi. Nelonen ei ollut tietoinen, että heidän ohjelmansa nimeä käytetään Subin markkinointikampanjassa.

– Totta kai Sub kantaa vastuuta, jos tästä aiheutuu pahaa mieltä tai muita seuraamuksia.

Punk’d Suomi alkaa Subilla 4. lokakuuta.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt