Martina Aitolehti ilmoitti olevansa mukana uudessa Vain elämää -ohjelmassa – näin Nelonen kommentoi väitettä

Julkaistu:

Martina Aitolehden mukaan hän on mukana uudistuneessa Vain elämää -ohjelmassa. Aitolehden julkaisemassa kuvassa poseeraa hänen lisäkseen esimerkiksi VilleGalle ja Sara Chafak.
Tiistaiaamuna sosiaaliseen mediaan alkoi ilmestyä hämmentäviä kuvia, joissa esimerkiksi Martina Aitolehti ja Cristal Snow ilmoittivat, että he ovat mukana uudella Vain elämää -kaudella.

Aitolehden ja Snow’n julkaisemien kuvien mukaan Vain elämää nimeä kantava ohjelma nähtäisiin keväällä 2018 Subilla. Molemmat hehkuttivat vuolaasti sitä, että pääsivät mukaan ohjelmaan.

Vain elämää on Nelosen ohjelma, ja sitä on esitetty kanavalla jo seitsemän tuotantokauden ajan. Tällä hetkellä televisiossa esitetään sarjan All Star -tuotantokautta, jolla on mukana aiemmilta kausilta tuttuja suomalaistähtiä.

Aitolehden ja Cristal Snow’n julkaisemista kuvista käy ilmi, että uudistuneessa ohjelmassa olisi Subin mukaan mahdollisesti mukana myös Sara Chafak, Arttu Lindeman, Janna, Seksikäs-Suklaa ja VilleGalle.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– IHAN HUIKEETA! Uudistunut Vain elämää alkaa ja mä olen siinä messissä! Niin siistiä, pelottavaa ja hitto mikä jengi mukana. Kuka meinaa kattoa, Aitolehti hehkuttaa Instagramissa.

Subin julkaisemalla videolla Aitolehti kertoo, että on erittäin otettu kutsusta. Hän myös toteaa, että ohjelmassa tullaan luultavasti näkemään paljon suuria tunteita. Aitolehti on julkaissut yhden albumin vuonna 2011.

– Tässä se nyt tulee!!! Mun iso uutinen: Mä olen nyt jo itkenyt onnesta, sillä mä olen tulevalla Vain elämää -kaudella Subilla, Cristal Snow puolestaan intoili omalla tilillään.


Aitolehden ja Snow’n päivitykset ovat keränneet runsaasti huomiota. Vain elämää -sarjan fanit ihmettelevät, pitävätkö uutiset todella paikkansa.

– Kai tämä on läppä, eräs hämmästelee Aitolehden Instagram-tilillä.

– No huh. Yhtäkään kautta en ole katsonut, nyt on ehkä pakko, kommentoi yksi Cristal Snow’n seuraajista.

Kanavat vaitonaisina

Ilta-Sanomat tavoitti Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawan, joka kertoi kanavan tiedottavan asiasta myöhemmin. Nelosen Vain elämää -ohjelman nimen käyttöä hän kommentoi seuraavasti:

– Hieno ohjelma, ja ihan mahtavaa, että uuden sukupolven kasvojen kanssa päästään tekemään yhteistyötä, Ogawa sanoo eikä ota kantaa siihen, onko kyseessä jonkin uuden ohjelman markkinointikampanja.

Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso kommentoi Ilta-Sanomille, että Sub-kanavan kuvat on pantu merkille.

– Kyllä me huomioimme, että kyseessä on varmastikin jonkin heidän komedian markkinointi. Totesimme, että ohitamme asian ja kiitämme huomionosoituksesta Suomen suurimmalle tv-ohjelmalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt