Rock-legenda Tom Petty, 66, on kuollut – perhe vahvistaa suru-uutisen - Viihde - Ilta-Sanomat

Rock-legenda Tom Petty, 66, on kuollut – perhe vahvistaa suru-uutisen

Muusikon murtuneet omaiset vahvistivat tämän kuoleman.

3.10.2017 7:21

Rock-legenda Tom Petty on kuollut 66-vuotiaana, kertoo Los Angeles Times. Asian vahvisti Pettyn perheen puolesta manageri Tony Dimitriades.

– Olemme murtuneita, kun ilmoitamme, että isämme, aviomiehemme, veljemme, johtajamme ja ystävämme Tom Petty on kuollut ennen aikojaan, manageri totesi.

Tom Petty, the Heartbreakers frontman who sang "Breakdown," "Free Fallin'" and other hits, dies at 66 https://t.co/hFbVrk33mD pic.twitter.com/bFpaDHU8OD— Los Angeles Times (@latimes) 3. lokakuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lukuisat mediat uutisoivat maanantai-iltana Suomen aikaa, että 66-vuotias Petty olisi kuollut. TMZ-viihdesivuston mukaan Petty oli kuitenkin edelleen hengissä, joskin hänet aiottiin ottaa pois hengityskoneesta ja hänellä oli elvytyskielto.

Tiistaiaamuna Suomen aikaan kuolema vahvistettiin lopulta.

Tähti kärsi sydämenpysähdyksen ja hänet löydettiin tiedottomassa tilassa. Tietojen mukaan Petty ei hengittänyt, kun hänet löydettiin kotoaan Malibusta myöhään sunnuntai-iltana. Pettyn Dana-vaimo soitti hätääntyneen puhelun hätäkeskukseen.

Tom Petty yhdessä vaimonsa Dana Yorkin kanssa vuonna 2014.­

Kuolema tuli tähden lähipiirille täysin yllättäen, ja Petty esiintyi vielä viime viikon maanantaina suurelle yleisölle, kun hänen iso kiertueensa päättyi.

Petty on tunnettu yhtyeestään Tom Petty & The Heartbreakers. Yhtye aloitti toimintansa jo 70-luvulla ja se on julkaissut pitkän listan studioalbumeita. Yhtye nousi tunnetusti vuoden 1978 hitillään Breakdown.

Pettyllä on kaksi tytärtä ensimmäisestä avioliitosta Jane Benyon kanssa. Hän avioitui Dana York Eppersonin kanssa vuonna 2001.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?