Hugh Hefnerin 31-vuotias leski Crystal Hefner rikkoi hiljaisuuden – ”Olen surun murtama” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hugh Hefnerin 31-vuotias leski Crystal Hefner rikkoi hiljaisuuden – ”Olen surun murtama”

Crystal Hefner avautuu miehensä poismenosta People-lehdelle.

Hugh Hefner ja kumppani Crystal kuvattiin Hollywoodissa 28. huhtikuuta 2011.­

3.10.2017 5:03

Viime viikolla 91-vuotiaana kuolleen Playboy-mogulin Hugh Hefnerin leski Crystal Hefner on rikkonut hiljaisuuden.

Leski kiittää ihmisiä osanotoista People-lehden haastattelussa. Hän sanoo olevansa surun murtama ja yhä epäuskon vallassa.

– Laskimme hänet lepoon lauantaina. Hän on paikassa, jossa hän aina halusi ikuisuuden viettää, 31-vuotias Crystal Hefner toteaa.

Hänen mukaansa Hefner oli amerikkalainen sankari ja pioneeri. Hän kuvailee edesmennyttä aviomiestään ystävälliseksi ja nöyräksi sieluksi, joka avasi elämänsä ja kotinsa maailmalle.

Hugh Hefner punaisella matolla Karissa Shannonin ja Crystal Harrisin kanssa vuonna 2009.­

– Tunsin, kuinka paljon hän rakasti minua. Rakastin häntä niin paljon. Olen niin kiitollinen. Hän antoi minulle elämän. Hän antoi minulle suunnan. Hän opetti minulle ystävällisyyttä.

– Olen ikuisesti kiitollinen siitä, että sain olla hänen rinnallaan ja pitää häntä kädestä, kertoen hänelle, kuinka paljon häntä rakastan. Hän muutti elämäni, hän pelasti elämäni. Hän sai minut tuntemaan oloni rakastetuksi joka päivä. Hän oli maailman johtotähti – voima, jollaista ei ollut toista. Koskaan ei ole ollut eikä koskaan tule olemaan uutta Hugh M. Hefneriä.

Crystal oli Hefnerin kolmas vaimo. Tämä oli aiemmin naimisissa Millie Williamsin kanssa vuosina 1949-59 ja Kimberley Conradin kanssa vuosina 1989-2010.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?