Tauski vetää Dingon klassikkohitin Jon Landlordin kanssa: hulvaton tunnelma musiikkivideolla

Tauski laittoi kaverinsa Jon Landlordin kanssa Dingon Sinä ja minä -hitin uuteen uskoon.

Jon Landlord pyysi Tauskin mukaansa versioimaan uudelleen Dingon Sinä ja minä -läpimurtohittiä 1984. Miesten ystävyys on kestänyt vuosikymmeniä. Landlord tutustui Tauskiin vuonna 1994, ja on ollut siitä asti mukana Tauskin levyillä.

– Mulla on sopimus MagnumLiven kanssa levystä. Teen uusversioita 80-luvun pophiteistä ja jokaisessa biisissä on lisäkseni joku nimekäs vierailija. Dingon biisit ovat timanttisia, ja Neumann karismaattinen ja hyvä laulaja. Oli selvää, että valitsen levylle jonkun Dingon biisin. Tauski lähti retromiehenä heti mukaan talkoisiin, Landlord kertoo.

Sinä ja minä -musiikkivideota kuvattiin Tikkurilan Shamrock-ravintolassa.

– Kuvauksissa oli hulvaton tunnelma. Ensin kuvasimme Tauskia limusiinissa. Kaj Kunnas oli videolla Dj:nä, joka kohotti livetaltioinnissa tunnelman kattoon. Esitimme biisin lavalla kolme kertaa ja vaihdoimme joka kerta vaatteet. Sovittiin, että viimeiseen vetoon laitetaan punaista päälle ja kaikki peliin. Jengi oli silloin jo ihan liekeissä, hän kuvailee.

Neumann on tietoinen Sinän ja minän uudesta tulemisesta.

– Näin Neumannin 2016 kesällä Helsingissä festareilla, jossa soitin vinyylejä ja hän oli pääesiintyjänä. Vaihdettiin kuulumisia ja muisteltiin menneitä, Landlord kertoo.

– Kun minun ja Tauskin Sinä ja minä -versio lähetettiin hänelle, niin peukku nousi pystyyn hyväksymisen merkkinä.

Landlord on versioinut muun muassa Eurooppa 3:n Älä unohda minua -hitin Pasasen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?