Hollywoodin supertähden meikitön kuva hämmentää: poseeraa uupuneena telttayön jälkeen – ”Onko tuo todella sinä?”

Julkaistu:

luonnollisuus
Näyttelijäkaunotar Jennifer Garnerin julkaisema kuva hämmentää tähden Instagram-seuraajia.
Hollywoodin supertähti Jennifer Garner liittyi Instagramiin syyskuun alussa. Näyttelijäkaunotar on valloittanut kuvapalvelua nopeasti ja hänen kuukauden ikäiselle tililleen on kertynyt jo yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Viikonloppuna Garner julkaisi tilillään kuvan, jossa hän poseeraa täysin meikittömänä. Garner kertoo kuvansa yhteydessä, että on viettänyt edellisenä päivänä ”kyllä päivää” lastensa kanssa.

45-vuotiaalla Garnerilla on kolme lasta yhdessä hänen ex-miehensä Ben Affleckin kanssa. ”Kyllä päivänä” Garner on touhunnut lastensa haluamia asioita, muun muassa nukkunut teltassa takapihallaan.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Et tarvitse kahvia koskaan niin paljon, kuin ”kyllä päivän” jälkeen, kaikesta touhuamisesta ja telttayöstä uupunut näyttelijätär kirjoittaa kuvatekstissä.

Garnerin kuvasta on tykännyt lähes 39 000 ihmistä ja siihen on kerääntynyt lukuisia kommentteja.

– Meikillä tai ilman, Jennifer on aina kaunis, eräs naisen fani ihastelee.

– En ole koskaan nähnyt sinua niin kauniina kuin tässä kuvassa, toinen jatkaa.

– Olet ihana upea äiti ja kaunis myös, kolmas toteaa.

Hollywood-tähden meikitön ja luonnollinen kuva on herättänyt myös ihmettelyä. Osa hämmästelee, onko tähti kuvassa todella täysin luonnollisena.

– Mistä lähtien ei meikkiä sisältää meikkiä? Mikä huijaus! Kaikilla näillä julkkiksilla, jotka ottavat ”meikittömiä” kuvia, on meikkiä. Jenillä on ripsiväriä ja hopeista väriä luomissaan, eräs seuraaja tylyttää.

Osa kommentoijista jopa epäilee, onko kuvassa todella Jennifer Garner.

– Epäilen, ettet se ole sinä, Jen, eräs kommentoija toteaa.

– Onko tuo todella sinä? Se on kaunis, mutta näyttää aivan joltain muulta – ei sinun kasvonpiirteiltäsi, toinen hämmästelee.


Garner tunnetaan paitsi yhtenä Hollywoodin kirkkaimmista naisnäyttelijöistä, myös erittäin omistautuneena äitinä. Hänen ja ex-puoliso Affleckin lapset ovat 11-, 8- ja 5-vuotiaita.

Entinen pariskunta haki kesällä avioeroa. Todellisuudessa he erosivat jo pari vuotta sitten, ja kertoivat erostaan kesäkuussa 2015.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan parilla ei ollut avioehtoa, eli heidän omaisuutensa jaettaisiin jotakuinkin tasan molempien osapuolten kesken. Lähteiden mukaan pari neuvottelee vielä talouspuolesta.


Affleck tienasi liiton aikana huomattavasti puolisoaan enemmän. Garner omistautui enemmän vanhemmuudelle, ja vietti paljon aikaa lasten kanssa kotona.

Garner on näytellyt lukuisissa Hollywood-elokuvissa sekä tv-sarjoissa. Hän on voittanut parhaan naispääosan Golden Globe -palkinnon Alias-tv-sarjasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt