TMZ: Hugh Hefner ei jättänytkään vaimoaan puille paljaille – miljoonadiili vuosia ennen kuolemaa - Viihde - Ilta-Sanomat

TMZ: Hugh Hefner ei jättänytkään vaimoaan puille paljaille – miljoonadiili vuosia ennen kuolemaa

Aiemmin uutisoitiin, ettei Playboy-moguli Hugh Hefnerin leski Crystal Hefner perisi penniäkään tiukan avioehdon vuoksi.

Hugh Hefner avioitui vaimonsa Crystalin kanssa vuonna 2012. Parilla oli noin 60 vuoden ikäero.­

30.9.2017 13:04

Playboy-moguli Hugh Hefnerin kuoleman jälkeen alkoi välitön perintöspekulaatio. Amerikkalaismedia uutisoi, että Hefnerillä oli tiukka avioehto vaimonsa Crystal Hefnerin, 31, eikä leski saisi perinnöstä pennin hyrrää.

TMZ kuitenkin kertoo, että asia ei ole niin. Lehden mukaan Hefner varmisti vaimonsa toimeentulon hyvin nopeasti sanottuaan ”tahdon”. Lehden mukaan Hefner osti vaimonsa hallitsemalle säätiölle hulppean Hollywood Hillsin talon vuonna 2013.

Talossa on peräti 550 neliömetriä, neljä makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta sekä ääretön allas. Lisäksi TMZ kertoo, että kuolinpesän mukaan Hefner jätti vaimolleen viisi miljoonaa dollaria. Hefner avioitui vaimonsa kanssa vuonna 2012.

Hugh Hefner kuoli Los Angelesin kodissaan keskiviikkona. Hän oli kuollessaan 91-vuotias. Hänen omaisuudekseen arvioitiin noin 36 miljoonan euron arvoiseksi. Hefnerillä on neljä lasta. Heidän lisäkseen perintöä jaetaan hyväntekeväisyysjärjestöille ja elokuva-alan yliopistolle.

Sen sijaan Mirror uutisoi, että vaimon nimen puuttuminen varsinaisesta testamentista saattaa saada Crystal Hefnerin rahastamaan kohupaljastuksilla. Mirrorin mukaan ystävät pelkäävät, että leski saattaa kirjoittaa paljastuskirjan miehensä rietastelevasta seksielämästä ja villeistä juhlista. Hänen pelätään kertovan jopa yksityiskohtia miehensä terveydestä kuolemaa edeltävältä ajalta.

  • Katso video: Pamela Anderson ja Kim Kardashian muistivat Hugh Hefneriä

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?