Jim Carreyn entisen tyttöystävän karu viesti – Huume-, prostituoitu- ja tautisyytteitä haudan takaa: ”Minulle luvattiin Jekyll, sainkin Hyden” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jim Carreyn entisen tyttöystävän karu viesti – Huume-, prostituoitu- ja tautisyytteitä haudan takaa: ”Minulle luvattiin Jekyll, sainkin Hyden”

Jim Carreyn entinen naisystävä Cathriona White syytti näyttelijää muun muassa siitä, että Carrey toi hänen elämäänsä kokaiinin, prostituoidut, henkisen väkivallan sekä taudit.

Jim Carreyn entinen naisystävä Cathriona White kuoli syyskuussa 2015. Carreytä syytetään osallisuudesta Whiten kuolemaan.­

30.9.2017 12:54

Kohu näyttelijä Jim Carreyn, 55, ympärillä syvenee. Häntä syytetään entisen tyttöystävänsä Cathriona Whiten kuolemasta. Nainen teki tiettävästi itsemurhan syyskuussa 2015. Whiten leski Mark Burton ja Whiten äiti Brigid Sweetman syyttävät Carreyn tilanneen peitenimellä huumeet, joilla White riisti henkensä.

People-lehti kertoo, että Whiten tablettilaitteelta on löytynyt karu viesti Carreylle. Viestissä White kirjoittaa, miten Carrey turmeli hänen elämänsä. Viesti on kirjoitettu Burtonin ja Sweetmanin asianajajan Michael Avenattin mukaan 8. huhtikuuta vuonna 2013. Se on kaksi vuotta ennen kuin White teki itsemurhan.

– Ennen sinua minulla ei välttämättä ollut paljon, mutta minulla oli kunnioitusta. Olin iloinen ihminen, rakastin elämää, olin itsevarma, minusta tuntui hyvältä nahoissani ja olin ylpeä useimmista tekemistäni päätöksistä, Whiten kerrotaan kirjoittaneen.

Meikkitaiteilija Cathriona White kuoli huumeiden yliannostukseen vuonna 2015 vain 30-vuotiaana. Hän teki tiettävästi itsemurhan.­

Viestistä myös uutisoinut Daily Mail huomauttaa, että siitä ei ole tietoa, lähettikö White koskaan kirjoittamaansa viestiä Carreylle asti. White myös kirjoittaa kovin sanoin, kuinka Carrey tuhosi hänen elämänsä.

– Toit elämääni kokaiinin, prostituoidut, henkisen väkivallan ja taudit. Teit minulle hyviä asioita, mutta yhdessäolo kanssasi murskasi minut persoonana Jim. Minulle luvattiin Jekyll, mutta sen sijaan sainkin Hyden, hän kirjoittaa.

White viittaa 1800-luvun Robert Louis Stevensonin romaaniin. Tarinassa kunnioitetulla tohtori Jekyllillä on outo suhde Lontoossa riehuvaan pahantekijään herra Hydeen.

Iso riita sukupuolitaudeista

Burton ja Sweetman syyttävät näyttelijää myös siitä, että hän tartutti Whiteen tietoisesti sukupuolitauteja kertomatta niistä naiselle. Äidin mukaan White sai näyttelijältä herpeksen, hepatiitti A:n sekä klamydian.

Myös White kirjoittaa hiljattain julkaistussa viestissään saaneensa Carreyltä sukupuolitauteja. Hän kirjoittaa, ettei hankkinut asianajajaa havitellakseen Carreyn rahoja, vaan hän haluaa jotain aivan muuta.

– Annoit minulle hsv:n (herpesvirus) ja hpv:n (papilloomavirus). Se mitä haluan on se, että pyydät anteeksi siksi, että välittäisit tarpeeksi. Haluan, että ymmärrät, että vaikka asia voisi tuntua sinusta kuinka pieneltä tahansa, se voi pilata tytön elämän. Haluan, että välität, kun olet muiden tyttöjen kanssa ja kiinnität huomiota siihen, miten ruumiintoimintosi vaikuttavat muihin.

Näyttelijä Jim Carrey kiistää jyrkästi tartuttaneensa entiselle naisystävälleen sukupuolitauteja tai että hänellä olisi osuutta naisen kuolemaan.­

Jim Carrey on vastannut jyrkästi syytöksiin. TMZ kertoo, että näyttelijän mukaan White yritti kiristää häneltä rahaa tekaistun herpestartunnan avulla. Hän pitää myös lesken ja äidin oikeustoimia pelkästään rahan kalasteluna.

Carrey myöntää, että White kirjoitti hänelle vuonna 2013, että naisella oli näppylöitä sukupuolielimissään. Carrey kuitenkin väittää näppylöiden johtuneen huonosti tehdystä häpykarvojen vahauksesta. Todellisuudessa Whitella oli Carreyn mukaan herpes jo ennen heidän tapaamistaan.

Daily Mailin mukaan Carrey maksoi Whitelle, ettei hän toisi herpesasiaa julkisuuteen. Carrey kuitenkin vannoi tuolloinkin syyttömyyttään. Maksettua summaa ei ole kerrottu julkisuuteen. Daily Mailin mukaan Carrey katsoo, että White riisti henkensä, koska tunsi syyllisyyttä kiristystoimistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?