Tällainen on 26-vuotias Playboy-perijä Cooper Hefner – kuin ilmetty isänsä: Elää mieletöntä luksuselämää - Viihde - Ilta-Sanomat

Tällainen on 26-vuotias Playboy-perijä Cooper Hefner – kuin ilmetty isänsä: Elää mieletöntä luksuselämää

Julkaistu: 29.9.2017 9:17

Cooper Hefner jatkaa isänsä jalanjäljissä Playboy Enterprises -yhtiön johdossa.

Playboy-moguli Hugh Hefner kuoli keskiviikkona. Miljoonaomaisuuden Playboy Enterprises -yhtiöllään tehnyt Hefner oli kuollessaan 91-vuotias.

Hefnerin jalkoihin astuu hänen neljästä lapsestaan nuorin Cooper Hefner. Independentin mukaan Cooper on vain 26-vuotiaana Playboy Enterprisesin operatiivinen johtaja sekä mediayhtiö HOP:in perustaja ja entinen toimitusjohtaja.

Vain 26-vuotias Cooper Hefner jatkaa isänsä jalanjäljissä.

Vain 26-vuotias Cooper Hefner jatkaa isänsä jalanjäljissä.

Cooper julkaisi isänsä kuoleman jälkeen koskettavan tekstin Twitterissä isänsä muistolle.

pic.twitter.com/9rX6aPomzB — Cooper Hefner (@cooperhefner) 28. syyskuuta 2017

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Isäni eli poikkeuksellisen ja vaikuttavan elämän media- ja kulttuuripioneerina. Hän antoi äänen aikamme merkittävimmille sosiaalisille ja kulttuurisille liikkeille edistäen sananvapautta, ihmisoikeuksia sekä seksuaalisia vapauksia, Cooper kirjoittaa twiittiin lisäämässään kuvassa.

– Hän loi elämäntavan ja ilmapiirin, jotka elävät Playboyn brändissä. Häntä tulee kaipaamaan moni, mukaanlukien hänen vaimonsa Crystal, siskoni Christie, veljeni David ja Marston sekä kaikki Playboy Enterprisesillä, hän jatkaa.

Cooper kasvoi Playboy-kartanossa.

Cooper kasvoi Playboy-kartanossa.

On hyvin todennäköistä, että isänsä yhtiötä luotsaava Cooper perii ainakin osan tämän hulppeasta kymmenien miljoonien eurojen omaisuudesta. Hän aloitti yhtiössä vain 21-vuotiaana, mutta jätti Playboyn hetkeksi vuonna 2016.

– Halusin osallistua brändistrategian luomiseen. Sellaisen, joka esittelisi Playboyn minun sukupolvelleni. Tajusin, ettei se onnistuisi silloisen johdon kanssa, joten protestoin, hän kertoi Entertainment Tonightille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hänen isänsä jättäessä yrityksen johdon Cooperista tuli sen operatiivinen johtaja. Cooper palautti Playboy-lehteen muun muassa alastonkuvat, jotka hetkellisesti lopetettiin hänen ollessaan poissa yrityksen johdosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cooperin äiti on ex-puputyttö Kimberley Conrad, jonka kanssa Hugh avioitui vuonna 1989. Pari oli naimisissa yhdeksän vuotta. Hughin neljästä lapsesta 27-vuotias Marston on isoveljensä, Christie, 64, ja David, 62, hänen sisarpuoliaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cooper Hefner kasvoi Playboy-kartanossa kauniiden naisten ympäröimänä. Erikoisesta lapsuudenkodistaan huolimatta hän on kertonut haastatteluissa eläneensä melko tavanomaisen lapsuuden.

– Kartanoa pidetään paheiden pesänä, mutta minulle se oli porealtaineen ja luolineen kuin suoraan seikkailusta. Vanhempani pitivät minut kaukana kartanon juhlista, Hefner kertoi Business Insider -lehdelle muutama vuosi sitten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cooper kihlasi näyttelijärakkaansa Scarlett Byrnen elokuussa 2015.

Cooper ja Scarlett ovat olleet kihloissa jo muutaman vuoden.

Cooper ja Scarlett ovat olleet kihloissa jo muutaman vuoden.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Byrne on tuttu lukuisista tv-sarjoista ja elokuvista. Hiljattain hänet on nähty mm. Falling Skies -scifi-sarjassa, sekä Vampyyripäiväkirjat -hittisarjassa. Byrnellä oli myös rooli Harry Potter -elokuvissa, joissa hän esitti Tylypahkassa luihuisen tuvassa opiskelevaa Pansy Parkinsonia.

  • Amerikkalaislehtien mukaan Hugh Hefnerin omaisuus jaettaisiin hänen neljälle lapselleen. Hefnerin leski Crystal Hefner, 31, ei peri omaisuudesta penniäkään.

Edit: Juttua täydennetty 10:17