Näyttelijä Julia Louis-Dreyfusilta pysäyttävä viesti: ”Yksi kahdeksasta naisesta saa rintasyövän, tänään minä olen yksi heistä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Julia Louis-Dreyfusilta pysäyttävä viesti: ”Yksi kahdeksasta naisesta saa rintasyövän, tänään minä olen yksi heistä”

Julkaistu: 28.9.2017 21:39

Amerikkalaisnäyttelijä Julia Louis-Dreyfus ilmoitti torstai-iltana sairastuneensa rintasyöpään.

Amerikkalaisnäyttelijä Julia Louis-Dreyfus, 56, kertoo Twitterissä sairastuneensa rintasyöpään. Asiasta kirjoittavat useat amerikkalaismediat, muun muassa People-lehti. Näyttelijä kertoi suru-uutisen torstai-iltana 754 000 Twitter-seuraajalleen.

– Yksi kahdeksasta naisesta saa rintasyövän. Tänään minä olen yksi heistä. Hyvä uutinen on, että minulla kaikkien aikojen loistavin tukijoukko sekä tukeva ja välittävä perhe, ystävät ja fantastinen vakuutus ammattiyhdistykseni kautta. Huonot uutiset ovat ne, etteivät kaikki naiset ol yhtä onnekkaita. Siispä taistellaan kaikkia syöpiä vastaan ja tehdään julkisesta terveydenhuollosta todellisuutta, Louis-Dreyfus twiittasi.

Viimeksi Julia Louis-Dreyfus oli otsikoissa iloisemman asian vuoksi, kun hän voitti reilu viikko sitten pidetyssä Emmy-gaalassa parhaan naispääosan komediasarjan Emmyn kuudetta kertaa. Louis-Dreyfus sai pystin roolisuorituksestaan komediasarjassa Rouva varapresidentti.

Näyttelijä muistetaan parhaiten Seinfield- ja Saturday Night Live -sarjoista. Louis-Dreyfus on palkittu Emmyllä 11 kertaa, palkinnoista kahdeksan hän on saanut näyttelijäntyönsä ansiosta ja kolme tuottajan ominaisuudessa. Amerikkalaisnäyttelijä on palkittu myös muun muassa Golden Globe- ja Screen Actors Guild Awards -palkinnoilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?