Pilvi Hämäläinen julkaisi hämmentävän kuvaparin – ”Kyllähän mä vähän hätkähdin tuota krapulanaamaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pilvi Hämäläinen julkaisi hämmentävän kuvaparin – ”Kyllähän mä vähän hätkähdin tuota krapulanaamaa”

Putous-voittaja Pilvi Hämäläisen maskeeraus yllätti hänet itsekin.

28.9.2017 21:26

Putouksen sketsihahmokisan Aina Inkeri Ankeisen hahmollaan voittanut Pilvi Hämäläinen julkaisi Instagram-tilillään erikoisen kuvaparin kulissien takaa. Julkaisussa näyttelijätär poseeraa kahdessa, joskin hyvin erinäköisessä otoksessa.

Selitys kuviin löytyy kuvatekstistä. Hämäläisen roolihahmo Tiina on vasemmanpuoleisessa kuvassa krapulainen, oikeanpuoleisessa oma itsensä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tänään olen näytellyt krapulaista Tiinaa ja sitten ei niin krapulaista Tiinaa. Mä aina väitän, että mua ei yhtään haittaa näyttää ns. rumalta, mutta kyllähän mä vähän hätkähdin tuota krapulanaamaa kun maskituolista noustua peiliin katsoin, Hämäläinen kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuva on kirvoittanut lukuisia hilpeitä kommentteja kaunottaren Instagram-seuraajilta.

– Vanhaa sanontaa käyttääkseni: kyllä on maailmantahko laahannut!

– Oikeasti luojalle kiitos, että meikit on keksitty. Mä en tarvitse edes krapulaa, näytän normaalisti tuolta.

– Hahahha, ihan niin kuin olisit ryypännyt!

– Mä tunnen nuo molemmat!

Hämäläisestä tuli maaliskuussa hetkessä Suomen tunnetuimpia tv-kasvoja, kun hänen hahmonsa Aina Inkeri nauratti suomalaisia voittoon asti Putous-ohjelmassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Monen mielestä Aina Inkeri on ollut kaikkien aikojen paras Putous-hahmo.

– Se tuntuu tietysti tosi hyvältä. Olen nähnyt Aina Inkerin edestä paljon vaivaa, joten on kivaa, että se vaiva myös palkitaan sillä, että ihmiset tunnistavat ja pitävät hahmosta, Hämäläinen tuumasi IS:lle heti voittonsa jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?