Legendaariset puputytöt Carmen, Pamela, Jenny ja Paris surevat Hugh Hefnerin kuolemaa – kaipaus on suunnaton: ”En voi lopettaa itkemistä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Legendaariset puputytöt Carmen, Pamela, Jenny ja Paris surevat Hugh Hefnerin kuolemaa – kaipaus on suunnaton: ”En voi lopettaa itkemistä”

Playboyssa esiintyneet kaunottaret muistelevat ja surevat sankoin joukoin Hugh Hefnerin kuolemaa.

28.9.2017 18:34

Playboy-moguli Hugh Hefnerin kuolemasta uutisoitiin varhain torstaiaamuna Suomen aikaan. Hefner oli kuollessaan 91-vuotias ja hänen kuolemansa oli luonnollinen.

Miestenlehti imperiumin perustaja julkaisi ensimmäisen lehtensä joulukuussa 1953. Hefner oli ikoninen hahmo, ja hän eli hyvin värikkään elämän, joka oli täynnä kosteita juhlia ja kauniita naisia.

Sosiaalinen media on täyttynyt surunvalitteluista ja osanotoista kuolinuutisen jälkeen. Hefneriä ovat muistelleet muun muassa monet julkkikset ja lehdessä poseeranneet kaunottaret.

Legendaarisimpiin ja tunnetuimpiin Playboy-tyttöhin kuuluu ehdottomasti Pamela Anderson. Anderson julkaisi Instagram-tilillään sekä videon että kuvan itsestään Hefnerin kanssa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Carmen Electra on poseerannut Playboyn sivuilla neljä kertaa, ja kolmella niistä kerroista hän oli lehden kannessa.

– Kiitos, kun valitsit minut ja toit minut Playboyn taianomaiseen maailmaan. En voi lopettaa itkemistä ja en voi edes kuvitella kuinka moni pupu itkee myös sinun vuoksesi. Sinä olet omaa luokkaasi ja olen ikuisesti kiitollinen ystävällisyydestäsi. Rakastan sinua Hef, Electra kirjoittaa tunteellisena hänen ja Hefnerin yhteiskuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen niin surullinen, kun kuulin uutisen Hugh Hefneristä. Hän oli legenda, innovaattori ja ainutlaatuinen. Meillä oli niin paljon hauskoja ja unohtumattomia hetkiä yhdessä. Kaipaan häntä kovasti, Paris Hilton puolestaan muistelee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Kiss-legenda Gene Simmons suree Hefnerin kuolemaa. Hän julkaisi Twitterissä kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä vaimonsa Shannon Tweedin ja Playboy-mogulin kanssa. Tweed on marraskuun -81 Playmate ja hänet valittiin myös koko vuoden -82 Playmateksi. Hän on myös yksi naisista, jotka seurustelivat yhtä aikaa Hefnerin kanssa 60- ja 70-luvuilla.

– Rakastamme sinua.

We love you #hef #HughHefner pic.twitter.com/gr5DXSH22D— Gene Simmons (@genesimmons) 28. syyskuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Shane ja Sia Barbi tunnetaan paremmin Barbi Twinseinä. Identtiset kaksoset poseerasivat Playboyn kannessa syyskuussa 1991, ja kyseinen lehti löi tuolloin kaikki myyntiennätykset.

– Kiitos Hugh Hefner, kun teit meistä Playboy-julkkiksia, kun emme olleet vielä mitään, kaksoset kirjoittavat kuvan kera Twitterissä.

Thank you @HughHefner for making us @Playboy celebrities when we were nobodies.-RIP...(Our @NatGeo with Hef)https://t.co/7q4heGzhJt … pic.twitter.com/cPUqPNVBpA— Barbi Twins (@Barbi_Twins) 28. syyskuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös tosi-tv-kaunotar Kim Kardashian ottaa osaa Hefnerin kuolemaan. Kardashian on keimaillut Playboyn sivuilla joulukuussa 2008.

– Lepää rauhassa legendaarinen Hugh Hefner! Olen niin suuri kunnia kuulua Playboy-tiimiin. Sinua tullaa kaipaamaan. Rakastan sinua Hef.

RIP to the legendary Hugh Hefner! I’m so honored to have been a part of the Playboy team! You will be greatly missed! Love you Hef! Xoxo— Kim Kardashian West (@KimKardashian) 28. syyskuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jenny McCarthyn ura alkoi Playboyn alastonkuvilla vuonna 1993. Sen jälkeen hänet on nähty lehden sivuilla useaan otteeseen ja hänet on valittu myös vuoden Playmateksi 1993. Myöhemmin McCarthy on niittänyt mainetta myös näyttelijänä ja juontajana. Hän ei kuitenkaan ole unohtanut taustaansa eikä Hefneriä.

– Kiitos, kun olit kapinallinen ja muutit niin monen ihmisen elämää, erityisesti minun. Kiitos, kun valitsin minut yhdeksi pupuista. Toivottavasti tein sinut ylpeäksi. Olen ikuisesti kiitollinen, McCarthy kirjoittaa Instagramissa yhden oman Playboy-kantensa yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kayla Rae Reid valittiin Playmateksi heinäkuussa 2015. Nykyään kaunotar on kihloissa kuusinkertaisen uinnin olympiavoittaja Ryan Lochten kanssa, ja heillä on yhteinen lapsi, joka syntyi kesäkuussa.

Kaunotar jakoi Instagramissa kuvan itsestään punaisessa bodyssa ja siihen sointuvissa pupunkorvissa, ja kirjoitti oheen ajatuksiaan Hefneristä.

– On hyvä olla itsekäs. Mutta ei niin itsekeskeinen, ettei koskaan kuuntele muita, Rea Reid siteeraa Hefnerin sanoja.

– Olen syvästi surullinen tästä uutisesta. Rukoukseni ja ajatukseni ovat Hefnerin perheen luona. Olen tavannut niin monta uskomatonta ihmistä ja ystävää Playboy-perheeni kautta. Kiitos Hef kaikesta mitä olet tehnyt niin monen ihmisen vuoksi elämäsi aikana. Olet ikoni, ja tulet elämään aina meidän sydämissämme.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?